Moterys turėtų daugiau naudotis vibratoriais

Moterys turėtų daugiau naudotis vibratoriais

Tačiau tik su viena sąlyga – kad partneris neprieštarauja. O pačios moters pozityvus požiūris į vibratorių ir partnerio pritarimas padės išspręsti nemažai intymių problemų.

Norite, kad vibratorius suteiktų nežemišką malonumą? Reikėtų jį išnaudoti šimtu procentų. T. y. eksperimentuoti su juo.

Amerikiečių mokslininkai atliko tyrimą ir išsiaiškino, kad 10 proc. respondenčių vibratorius vis dėlto kelia negatyvias emocijas.

Mokslininkai nustatė, kad moterys, kurios naudoja vibratorių bent du kartus per mėnesį ir daro tai su malonumu, daug rečiau patiria sunkumų intymioje gyvenimo sferoje. Mat jos be jokių problemų pasiekia orgazmą, lengvai susijaudina ir apskritai sekse patiria daugiau malonumų nei tos, kurios vibratoriaus atžvilgiu nusiteikusios skeptiškai.

Dažnai moterys būgštauja, kad jų partneriams gali nepatikti tai, jog jos naudoja vibratorių. 37 proc. respondenčių įsitikinusios, kad naudodamos falo imitatorių įžeidžia vyrą.

Tačiau, kaip parodė tyrimo rezultatai, moterys klysta. Net 70 proc. vyrų neprieštarauja, kad jų partnerės patirtų malonumą šiam sekso žaisliukui padedant. O kai kuriuos vyrus vien ta mintis priverčia stipriau susijaudinti.

Parengta pagal Sex-lib.com

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder