3 klausimai apie stilių: atsako atlikėja Ingrida Martinkėnaitė

3 klausimai apie stilių: atsako atlikėja Ingrida Martinkėnaitė

- Kaip atnaujinate garderobą atėjus vasarai?

- Kad spinta nelūžtų nuo per daug nereikalingų dalykų, visuomet pasidarau spintos reviziją. Neretai per žiemą pamiršti, ką turi, ir atrodo, kad visko reikia. Stengiuosi pasidomėti, kas bus madinga vieną ar kitą sezoną, o pasidariusi reviziją dažniausiai pamatau, kad trūksta tik tam tikrų madingų akcentų, naujienų, kurios padės atsinaujinti. Nemažai keliauju, tad neretai apsiperku ir užsienyje. Šiai vasarai įsigijau porą rankinių ir batelius.

- Ar renkantis drabužius jums svarbu prekės ženklas?

- Neretai žinomesni prekės ženklai stengiasi išsaugoti gerą vardą ir aukštą siuvamų drabužių kokybę. Jei perku, pavyzdžiui, džinsus, esu pasiryžusi išleisti daugiau, kad žinočiau, jog jie tikrai tiks mano figūrai, bus kokybiški ir galėsiu juos dėvėti ne vieną sezoną. Tačiau jei noriu kokio nors jaunatviško vėjo, paprastesnio drabužio ar pamatau ką nors labai patinkančio, nesibodžiu nusipirkti ir nežinomų prekės ženklų daiktų...

- Be kokių trijų dalykų neįsivaizduojate savo vasaros garderobo?

- Pirmiausia, žinoma, be maudymosi kostiumėlių, kurių turiu nemažai. Taip pat gražių aukštakulnių ar šį sezoną madingų batų su platformomis, geriausia spalvotų ar vasariškų atspalvių, galbūt pintų... Galiausiai būtina turėti gražią kokteilinę suknelę, kuria galima pasipuošti įvairiomis progomis.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder