Variacijos aksesuarų tema

Variacijos aksesuarų tema

Podiumais jau žengia naujo rudens ir žiemos sezono mados. Net jei naujam sezonui įsigijote kokybišką ir stilingą rankinę ar kuprinę, gali nutikti taip, kad miesto gatvėse išvysite kitą tokią pačią. Trokštantiesiems stilingai išsiskirti mados kūrėjai siūlo lengvą išeitį - aksesuarus.

Šalikėliai ir skaros

Nedidelis plono audinio šalikėlis ar skarelė puikiai atrodo ne tik ant kaklo, bet ir ant rankinės. Galima apvynioti plonu šaliu ploną rankinės rankeną ar dailiai pririšti jį rankenos šone. Įvairios skarelės puikiai tinka ir kuprinėms dekoruoti.

Pakabučiai

Kadangi rankinių pakabučių įvairovė itin didelė (nuo metalinių, tviskančių kristalais, iki šį sezoną madingų odinių ar kailinių), tai vienas paprasčiausių būdų puošti rankines ir kuprines. Pakabučius galima derinti tarpusavyje ir vienu metu kabinti daugiau nei vieną, taip pat galima lengvai keisti priklausomai nuo aprangos ansamblio.

Ženkliukai ir antsiuvai

Šių metų rudens ir žiemos sezoną į madą grįžta užrašai. Taigi sportinio stiliaus rankines ar kuprines galima dekoruoti ženkliukais ar antsiuvais su patikusiomis frazėmis ar piešiniais. Maža to, šiuo metu parduotuvėse yra daugybė įvairių formų ir spalvų kniedžių, kurios taip pat suteiks išskirtinumo ir rankinei, ir kuprinei.

Papuošalai

Remiantis mados tendencijomis, madingos masyvios sagės, tad peržvelkite savo papuošalų dėžutės turinį, galbūt rasite tokią, kurią lengva įsegti į rankinę. Įdomu tai, kad rankinėms dekoruoti tinka ir apyrankės su daugybe pakabučių ar vėriniai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder