Aplinkos ministras Gediminas Kazlauskas atsiskaitė premjerui

Aplinkos ministras Gediminas Kazlauskas atsiskaitė premjerui

Aplinkos ministerija įsipareigojo per penkias dienas, iki rugsėjo 15-osios, pateikti visus reikalingus atliekų tvarkymo regioninių projektų dokumentus. Tai susitarta per premjero Andriaus Kubiliaus susitikimą su aplinkos ministru Gediminu Kazlausku.

Premjeras ir ministras smulkiai aptarė prezidentės Dalios Grybauskaitės Aplinkos ministerijai pareikštą kritiką. Jiedu sutarė, kad ministerija kuo sparčiau spręs aplinkos tvarkymo projektų problemas ir atsakingai ruošis miškų ūkio pertvarkai.

G. Kazlauskas įpareigotas užtikrinti, kad iki rugsėjo 15 d. visi dešimt regioninių atliekų tvarkymo centrų pristatytų paraiškas ES Sanglaudos fondo lėšoms finansuoti atliekų tvarkymo sistemos plėtrą.

Iki spalio 1 d. Aplinkos ministerija turi išspręsti klausimą dėl pavojingų atliekų sąvartyno projekto finansavimo ir įgyvendinimo. Kitą savaitę ministras pristatys miškų urėdijų pertvarkymo strategiją.

G. Kazlauskas taip pat atsiskaitė už ministerijos veiklą kitose srityse. Susitikimas buvo planuotas anksčiau ir yra dalis serijos susitikimų su ministrais aptarti ir suderinti galimus valstybinio turto valdymo reformos kelius.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder