"Darbiečių" ir "tvarkiečių" darbo grupės derėsis dėl galimo susijungimo

"Darbiečių" ir "tvarkiečių" darbo grupės derėsis dėl galimo susijungimo

Į neeilinį posėdį sekmadienį susirinkęs Darbo partijos prezidiumas nusprendė sudaryti darbo grupes dėl galimo partijos jungimuisi su Rolando Pakso vadovaujama partija "Tvarka ir teisingumas". Jungimuisi dar turės pritarti partijų skyriai, o galutinis sprendimas bus priimtas per partijos suvažiavimą.

"Yra sudaryta darbo grupė - toks sprendimas buvo priimtas prezidiume, kuris derėsis dėl galimybės susijungti su "Tvarka ir teisingumu". Sprendimą jungtis priims suvažiavimas", - po partijos prezidiumo posėdžio žurnalistams sakė Seimo Pirmininkas, darbo partijos vicepirmininkas Vydas Gedvilas.

Jis patikslino, kad bus deramasi dėl programų, struktūrinių dalykų, kaip bus vadovaujama skyriuose, kaip juose bus renkami pirmininkai.

"Dabar priimtas sprendimas, kad sudaroma darbo grupė. "Tvarka ir teisingumas" sukurs darbo grupę ir tos dvi grupės derėsis dėl įvairių dalykų, apie kuriuos minėjau", - teigė politikas.

Anot V. Gedvilo, jungimasis dar turės būti aptartas partijų skyriuose.

"Jeigu bus keletas skyrių prieš, galime iš viso nedaryti to jungimosi", - pabrėžė "darbietis".

Šiuo metu Vilniuje vyksta Darbo ir "Tvarkos ir teisingumo" partijų tarybų posėdžiai. Vėliau Seime numatoma bendra partijų vadovų Rolando Pakso ir Viktoro Uspaskicho spaudos konferencija.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder