Gelbėkimės ir gelbėkime Europos Sąjungą (2)

Gelbėkimės ir gelbėkime Europos Sąjungą (2)

Dainuojančios revoliucijos laikais Vakarų Lietuvoje plačiai žinomas Kosto Kauko ir Dionyzo Varkalio "duetas" artimiausiu metu tikisi išleisti knygą "Gelbėkimės ir gelbėkime Europos Sąjungą".

Autoriai "Vakarų ekspreso" skaitytojams suteikė galimybę susipažinti su šios "apybraižos apie pragaro kuriamą dangų Žemėje" ištraukomis.

Naujas žmonijos naikinimo būdas?

Dienraštis "Respublika" 2013 m. gruodžio 3 d. numeryje pranešė: "Europos Parlamente kelią skinasi rezoliucija, kuria bus reikalaujama, kad vaikai iki 4 metukų žinotų, koks džiaugsmas yra liesti savo lyties organus. Iki 6 metų jie jau privalo žinoti apie lytinius santykius tarp tos pačios lyties žmonių."

Siaubas!.. Pasaulio pabaiga!.. Ištvirkimas projekte skatinamas netgi baisiausiu melu.

[CITATA]

Kai berniukai nori pačiurioti ir iš kelnaičių ištraukia pimpaliuką, nepajaučia jokio malonumo. Nebent tą, kad suspėjo, neprišlapino į kelnes. Tik tokį malonumą jaučia ir vyrai. Siekdamas neaspsiriboti savo patirtimi, paklausėme keletą bičiulių. Visi jie patvirtino mudviejų patirtį.

Džiaugėmės dienraščio 4-ame puslapyje išspausdintais dviem tą baisiausią žinią iš Europos Sąjungos (ES) Parlamento vertinančiais straipsniais: Rūtos Juknevičiūtės "Tėvai sunerimę dėl naujos atakos" ir Olavos Strikulienės "Domėtis antru galu bus privalu nuo kūdikystės".

O. Strikulienė savo straipsnyje pranešė, kad europarlamentarai Justas Vincas Paleckis, Vilija Blinkevičiūtė ir Leonidas Donskis pritarė portugalės socialistės europarlamentarės Editės Estrelos rezoliucijai "Seksualinė ir reprodukcinė sveikata bei teisės".Toliau straipsnio autorė pasakojo apie Estrelos įsitikinimą, kad masturbacija nuo kūdikystės yra labai naudinga, ji prisideda prie lytinio švietimo.

Lietuvos šeimos centras ragino piliečius rašyti mūsų europarlamentarams elektroninius laiškus, reikalauti, kad balsuotų prieš Estrelos rezoliuciją. Nes ką gali žinoti: jei tėvai tos priimtos rezoliucijos nevykdys, vaikučius gal mokys masturbuotis... lopšelių-darželių auklytės, vėliau - mokytojos, bijančios prarasti darbą...

Gaila, niekur neparašyta, kelerių metukų būdama Estrela pradėjo džiaugtis masturbacija? Ar jai po to dar kas nors rūpėjo? Gal tai poniai daugiau niekas nerūpi?

Gaila, kad Estrela nepraneša, kokiuose aukščiausio lygio mokslo darbuose surado įrodymų apie žmogaus subrendimą kūdikystėje. Ligšiol iš mokslo veikalų ir enciklopedijų žinojome: žmogus lytiškai subręsta 18-19 gyvenimo metais.

Taip elgiasi šernai, briedžiai, stirnos. Medžioklėse ir grybaudami esame ne kartą tuo įsitikinę.

Visame pasaulyje nepilnamečių tvirkintojai griežčiausiai bausti ir dabar baudžiami. Pasirodo, tai buvo ir yra... baisiausio nemokšiškumo vaisiai. Per juos ne tik nepelnytai kentėjo ir kenčia daugybė žmonių - tos represijos kišo ir kiša pagalius... į mūsų civilizacijos ratus...

Kol kas žiniasklaidoje neužtikome pasakojimų apie Estrelos vaikus. Tikriausiai jie, nuo 4 metukų gyvenantys... visavertį lytinį gyvenimą, bemat tapo vunderkindais, išaugo pasaulinės reikšmės mokslininkais, bent generolais. Ir vaikaičiai gal jau klesti gyvybės medžio viršūnėje, šviečia žmonijai... Ieško būdų bent kiek pralavinti ir beždžiones, ir kitus gyvius...

Gaila, europarlamentarė Estrela nė nebando įrodyti, kad masturbacija, dar vadinama onanizmu, nuo kūdikystės yra be galo naudinga žmogaus kūniškam ir dvasiniam tobulėjimui. Ji pasakė, vadinasi, taip ir yra. Jokių įrodinėjimų net nereikia.

O vienas iš mudviejų (Kostas) žino ir kitokių faktų. Jo vaikystės kaimynai turėjo gerą, gražų šunį. Paskui Sargis pamiršo kiemsargio pareigas, tapo nušiurusiu pabaisa - susirietęs laižė ir laižė savo tarpukojį, kalbinamas dėbteldavo kreivomis akimis, piktai suurgzdavo, bet snukio iš tarpukojo neištraukdavo. Kaimynas pasiskundė Kosto tėčiui medžiotojui, esą bjaurūs piemenys sugadino gerą šunį - pamokė onanizuotis, ir paprašė tą šlykštynę nušauti. Tėtis nenorėjo baisaus padaro nė matyti. Jis paskolino kaimynui šautuvą. Po to ir tuo senu dvivamzdžiu ėmė šlykštėtis atidavė jį metalo laužui, sau nusipirko naują.

O kam neteko ir tenka kada ne kada pamatyti suvytusį, suvargusį paauglį. Gydytojai iš tolo nustato tokios būklės priežastį: masturbacija...

Ak, Estrela, Estrela!.. Kokie pikčiausi chuliganai ir kodėl atėmė iš tavęs žmogiškąją prigimtį? Ar jie žinojo, ką daro?

Gal Estrela ir aktyviausi jos talkininkai augo kitokiame pasaulyje? Gal juos kažkas prakeikė, užkerėjo? Gal Estrelą ir jos bendrus baisiausiais žmonijos priešais pavertė... savanaudiškos kosmoso būtybės, atskrendančios į lėkštes panašiais įtaisais, neatpažintais skraidančiais objektais (NSO)? Gal tų kosmoso būtybių tikslas tuo būdu išnaikinti žmoniją ir apsigyventi nuostabiausioje Žemėje?

Keisti posėdžiai

ES Parlamento posėdžio išvakarėse buvo surengtas Lietuvos Seimo posėdis. Rengėjų tikslas - pasmerkti Estrelos rezoliucijos projektą, paraginti ES Parlamentą jį atmesti ir ateityje neprasidėti su bjauriausiais pragaro išmislais.

Į mūsų Seimo posėdį atvyko... daugiau nei pusė (!) išrinktųjų.

66 Seimo nariai balsavo už pareiškimą, smerkiantį europarlamentarės Estrelos rezoliucijos projektą, raginantį ES Parlamentą jį atmesti. 14 mūsų Seimo narių balsavo prieš tokį pareiškimą. Neatvykusieji į posėdį tikriausiai... neturi nuomonės arba bijo ją turėti...

Europarlamente didesnė dalis išrinktųjų šį kartą turėjo savo nuomonę ir balsavo prieš Estrelos rezoliuciją.

Estrela pralaimėjo. Bet neilgam. Ji vėl laiminga!

Taip atsitiko todėl, kad Estrelos draugė austrė Urlikė Lunaček parengė šiek tiek švelnesnį rezoliucijos projektą ir jį energingai, net verkšlendama gynė, nepaisydama, kad elektroniniu paštu prieš tą projektą balsavo beveik ketvirtis milijono europiečių.

Štai graudžiausi Urlikės verkšlenimas:

"Europoje daugiau neturėtų būti toleruojama homofobija. Tiek daug iš mūsų lesbiečių, gėjų, biseksualių, translyčių ir interseksualių asmenų per ilgai gyvenome baimėje. Bijojome susikibti rankomis gatvėje, būti šaukiami vardu, bijojome taip pat būti išmesti iš namų, mokyklų ar darbų. (...) ES turi į tai reaguoti, kad ir mes galėtume naudotis teisėmis, kurios visiems garantuotos Europos Sąjungoje", - rašoma specialiame "Vakarų ekspreso" žurnalisto Martyno Vainoriaus pranešime iš Strasbūro 2014 m. vasario 5 d.

Ponia Lunaček, kaip ir kiti nedorieji diktatoriai, visus normalius žmonės - tėvus, mokytojus, bendradarbius vadina homofobais. Ką tai reiškia?

Homo - žmogus. Fobas (graikiškai phobos - baimė) - antroji dalis sudurtinio žodžio, rodančio, kas ko bijo, vengia, prie ko neprisitaikęs ar kam priešiškas;

Fobija (medicinoje) - liguista, įkyri ir nepagrįsta baimė. Yra net autofobų, aerofobų - bijančių važiuoti automobiliais, skristi lėktuvais.

Bailiausi, kaip matome ir iš Lunaček prakalbos, yra tie vargšai iškrypėliai. Labai panašu, kad ponia Lunaček, visą gyvenimą baisiausiai bijanti sveikų ir dorų žmonių, yra nepagydomai įsisirgusi homofobė.

Rodos, privalėtų save homofobais laikyti visi negalintys, nemokantys ir nenorintys dorai gyventi.

Aklieji, vienakojai, vienarankiai, kitaip neįgalūs piliečiai džiaugiasi, kad juos supa sveiki, normalūs žmonės. O lytiškai neįgalūs, nenormalūs kažkodėl piktinasi sveikaisiais. Kur logika?

Bus daugiau

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder