I. Degutienė: nepriklausomoje Lietuvoje išaugusi jaunoji karta trokšta pergalių

I. Degutienė: nepriklausomoje Lietuvoje išaugusi jaunoji karta trokšta pergalių

Seimo Pirmininkė Irena Degutienė pasveikino medaliais Lietuvą šį savaitgalį nudžiuginusius jaunuosius šalies sportininkus ir padėkojo jiems už gražias ir įtemptas sportinės kovos akimirkas.

Seimo Pirmininkės sveikinimai skirti pasaulio jaunių irklavimo pirmenybėse porinių dviviečių pagrindinį finalą laimėjusioms ir aukso medalius iškovojusioms Mildai Valčiukaitei ir Ievai Adomavičiūtei, Europos jaunimo paplūdimio tinklinio pirmenybių bronzą laimėjusioms Ievai Dumbauskaitei ir Monikai Povilaitytei bei Europos jaunių vaikinų čempionato sidabro medalių laimėtojams - Lietuvos jaunųjų krepšininkų rinktinei.

"Jūsų nuostabi ir atkakli kova siekiant geriausių rezultatų vėl sutelkė visos Lietuvos dėmesį į sporto arenas ir suteikė galimybę grožėtis puikiomis finalų akimirkomis. Dėkoju Jums už įdėtas pastangas ir parodytą ryžtą, dėkoju Jūsų treneriams, artimiesiems ir ištikimiausiems sirgaliams. Jūsų iškovotos pergalės dar kartą patvirtina: jau nepriklausomoje Lietuvoje išaugusi jaunoji karta trokšta pergalių ir yra pasirengusi siekti geriausių rezultatų įvairiose srityse. Būkite tais, kurie kursite pergalingą Lietuvą", - sako I. Degutienė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder