Jurgis Razma: žinia apie Artūrą Melianą mus nuliūdino

Jurgis Razma: žinia apie Artūrą Melianą mus nuliūdino

Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos seniūnas Jurgis Razma sako, kad premjero Andriaus Kubiliaus pasirinkimas teikti liberalcentristo Artūro Meliano kandidatūrą į vidaus reikalų ministro postą frakcijos narius nuliūdino.

"Frakcijoje ta žinia buvo išklausyta liūdnai", - antradienį žurnalistams sakė J. Razma.

Konservatoriai norėjo teikti savo kandidatą į laisvą ministro postą. "Mes šiuo atveju apgailestaujame dėl paties principo, kad buvo pasirinktas ne mūsų frakcijos siūlymas, o koalicijos partnerių siūlymas, o dėl siūlomų pavardžių mes nediskutavome", - sakė J. Razma.

Politikas nesiėmė vertinti A. Meliano kandidatūros. "Nebuvo pas mus tokios tradicijos svarstyti ir aptarinėti kitų partijų kandidatus į ministrus", - teigė J. Razma.

Konservatoriai anksčiau yra sakę, kad užimti vidaus reikalų ministro postą galėtų Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininkas Stasys Šedbaras.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė antradienį priima kandidatą į vidaus reikalų ministrus Seimo Liberalų ir centro sąjungos (LiCS) frakcijos narį A. Melianą. Kandidatūrą Prezidentei antradienį pateikė Premjeras Andrius Kubilius.

Pagal Prezidentės pasirašytą dekretą atsistatydinimo pareiškimą įteikęs Raimundas Palaitis vidaus reikalų ministro pareigų nebeina nuo kovo 26-osios.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder