Kęstas Komskis: mane puola dėl vykdomų tyrimų

Kęstas Komskis: mane puola dėl vykdomų tyrimų

Seimo Antikorupcijos komisijos pirmininkas "tvarkietis" Kęstas Komskis tikina esąs puolamas dėl oponentams nepalankių tyrimų ir siekiant populiarumo. K. Komskis dar kartą ketina kreiptis į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją su prašymu įvertinti Seimo Pirmininkės Irenos Degutienės veiksmus. Kartą dėl to jis į Algimanto Salamakino vadovaujamą komisiją jau kreipėsi.

"Visi pastarąjį pusmetį prieš mane, mano šeimos narius bei kraštiečius nukreipti veiksmai, juodinančios televizijos laidos, straipsniai bei ignoravimas rengiant valdančiųjų posėdžius kovos su korupcija temomis yra ne kas kita, kaip tikslingas konservatorių siekimas pašalinti mane, kaip neparankų politinį oponentą, bei prieš pat savivaldos rinkimus sustiprinti savo pozicijas ten, kur jos yra silpniausios, tai yra pamario krašte", - sakė K. Komskis pirmadienį per spaudos konferenciją Seime.

Jo nuomone, oponentus erzina Demokratinės politikos instituto tyrimas, vadinamosios mailiaus bylos nagrinėjimas, domėjimasis, kaip skirstomi pinigai pieno sektoriuje, viešųjų pirkimų analizės. Kaip pavyzdį K. Komskis pateikė Akmenę, kurioje teko iš naujo skelbti viešųjų pirkimų konkursus.

"Tvarkietis" sako, kad į jo komisijos akiratį yra pakliuvusi ir Seimo Pirmininkės I. Degutienės šeima. "Taip nėra, kad visai nesidomėjome, bet yra patekusi ir per mediciną, ir dėl statybų. Yra tie dalykai, bet jie nuplaukė paviršiumi, nėra rezultato", - sakė K. Komskis.

ELTA primena, jog I. Degutienė yra pareiškusi nepasitikinti K. Komskiu ir sakė, kad kreipsis į opoziciją su prašymu pagalvoti apie naują komisijos pirmininką. Neigiamą Seimo Pirmininkės nusistatymą rodo ir tai, kad K. Komskis praėjusią savaitę net nebuvo pakviestas į susitikimą Seime, kuriame buvo nagrinėjamos korupcijos problemos.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder