Ramūnas Karbauskis kategoriškai atmeta galimą koaliciją su "tvarkiečiais"

Ramūnas Karbauskis kategoriškai atmeta galimą koaliciją su "tvarkiečiais"

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis neigia "tvarkiečių" išsakytus teiginius, kad "valstiečiai" jau pradėjo derybas su konservatoriais dėl būsimos koalicijos formavimo, ir pabrėžia, kad LVŽS jokiu būdu neis į valdančiąją daugumą su partija Tvarka ir teisingumas.

"Tai yra melas. Aš suprantu, kad jiems ("tvarkiečiams", - ELTA) nelieka kitko po šitų rinkimų, kaip tik meluoti. Su niekuo mes nepradėjome, mes laikomės savo nuostatos, kad derybos prasidės po antro turo. Mes norime tą antrą turą laimėti, tai pasistengsime padaryti ir atitinkamai tada bus galima pradėti šnekėti apie koalicijas", - Eltai sakė R. Karbauskis.

Pasak politiko, LVŽS dėl būsimos koalicijos deramasi su visais, išskyrus partiją Tvarka ir teisingumas.

"Tikrai šnekame su visais, su kuriais galima šnekėtis, tiktai su Tvarka ir teisingumu mes tikrai nešnekėsime jokiais atvejais, jokiu būdu, niekaip taip neatsitiks arba mūsų nebus koalicijoje", - pabrėžė R. Karbauskis.

R. Karbauskio teigimu, todėl "tvarkiečiai" ir yra tokie pikti LVŽS atžvilgiu.

"Matyt, jie dabar kandžiosis tiek, kiek galės, nes jų vienas kandidatas susiduria su mūsų kandidatu (man atrodo, Petras Gražulis su Broniumi Markausku) ir jie, matyt, dabar bando visaip kaip mums kenkti kaip įmanoma, sugalvoja, kad jų kandidatas nepraloštų. Aš tikiuosi, kad praloš", - dėstė LVŽS pirmininkas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder