Remigijus Žemaitaitis: "valstiečiai" gali likti opozicijoje

Remigijus Žemaitaitis: "valstiečiai" gali likti opozicijoje

Tvarkos ir teisingumo partijos rinkimų sąrašo vedlys Remigijus Žemaitaitis teigia, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS) yra nevieninga ir gali nedalyvauti formuojant valdančiąją daugumą.

R. Žemaitaičio žiniomis, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga yra suskilusi ir jos viduje nesutariama, su kuria politine jėga - konservatoriais ar socialdemokratais, - turėtų būti formuojama koalicija.

"Neperšokęs griovio nesakyk op. Gali būti taip, kad visos partijos taps valdančiąja dauguma, o valstiečiai bus opozicijoje", - kalbėjo R. Žemaitaitis.

Pats R. Žemaitaitis teigė matantis Tvarką ir teisingumą kaip koalicijos dalį.

"Dabar, kai yra nesutarimų, mūsų balsai gali būti lemiami suformuojant valdančiąją koaliciją", - teigė Tvarkos ir teisingumo partijos atstovas.

R. Žemaitaitis taip pat pareiškė, kad pirmadienį būsimą koaliciją dėliojo LVŽS ir konservatorių partijos atstovai.

"Vyko susitikimas dėl ateinančios koalicijos - ar koaliciją sudarytų konservatoriai, "valstiečiai-žalieji" ir "liberalsąjūdiečiai" (Liberalų sąjūdis - ELTA)", - sakė R. Žemaitaitis.

R. Žemaitaičio žodžius Eltai paneigė LVŽS pirmininkas Ramūnas Karbauskis, taip pat atmetęs bet kokią galimybę tartis dėl valdančiosios koalicijos su Tvarkos ir teisingumo partija.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder