Visuomeninė dienraščio "Respublika" Redkolegija aptarė savo darbo tikslus ir principus

Visuomeninė dienraščio "Respublika" Redkolegija aptarė savo darbo tikslus ir principus

Visuomeniniais pagrindais įkurta dienraščio "Respublika" Redkolegija, kurioje susibūrė žinomiausi šalies kultūros ir visuomenės veikėjai, pirmadienį "Respublikos" redakcijoje aptarė tolesnio darbo gaires, tikslus bei principus.

Sutarta, kad Redkolegijos nariai kiekvieną penktadienį dienraštyje pateiks dviejų puslapių komentarus apie tautos ir valstybės gyvenimo problemas, kurios yra ignoruojamas kitose žiniasklaidos priemonėse.

Jau šį penktadienį Redkolegijos nariai dienraštyje išsakys savo pamatinius vertybinius principus ir tikslus, kuriais bus remiamasi tolesniame darbe.

Redkolegijos nariai pirmajame susitikime sutarė į savo gretas kviestis jaunų, valstybės ir visuomenės problemoms neabejingų piliečių, kurių tekstai taip pat bus spausdinami dienraštyje.

Visuomeninėje "Respublikos" Redkolegijoje - filosofai Romualdas Ozolas ir Vytautas Radžvilas, filosofas ir publicistas Arvydas Juozaitis, rašytojai Romas Gudaitis ir Daiva Tamošaitytė, auditorė, vadovaujanti "Respublikos" žiniasklaidos grupei, Diana Veleckienė, ekonomistas Audrius Rudys, miškininkas ekologas Romas Pakalnis.

Redkolegijos idėjos autorius - "Respublikos" vyriausiasis redaktorius, steigėjas ir leidėjas žurnalistas Vitas Tomkus.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder