Vytenis Povilas Andriukaitis: "Aš labai džiaugčiausi interpeliacija"

Vytenis Povilas Andriukaitis: "Aš labai džiaugčiausi interpeliacija"

Sveikatos apsaugos ministras Vytenis Povilas Andriukaitis teigia, kad interpeliacija yra būtent tai, ko jis nori. Jis tikisi konstruktyvios diskusijos su interpeliaciją rengiančia Liberalų sąjūdžio frakcija.

"Aš labai džiaugčiausi interpeliacija ir labai jos noriu. Aš noriu pakviesti kiekvieną oponentą į diskusijas", - trečiadienį Eltos konferencijų salėje surengtoje spaudos konferencijoje kalbėjo ministras.

V. P. Andriukaitis sakė, jog būtų patenkintas net ir tuo atveju, jei interpeliacija jam bus skirta bei išreikštas nepasitikėjimas.

"Aš būsiu laimingas, jei gausiu teisę stovėti Seimo tribūnoje. Ir jei tautos atstovybė pareikš man nepasitikėjimą, aš taip pat būsiu dėkingas", - užtikrintai sakė jis.

Ministras teigė, jog įvykdė nemažą dalį ministerijai iškeltų uždavinių.

"Padaryti darbai liks, Konstitucinio Teismo nutarimas liks. Viskas, kas jau yra paruošta, bus išplatinta visuomenei, įteikta visoms gydymo įstaigoms, kurios tai turės nagrinėti ir galvoti, ką reikia daryti. Visą medžiagą teiksime Seimui, Prezidentės patarėjams bei Premjerui. Savo namų darbus mes jau padarėme", - kalbėjo jis.

Pasak V. P. Andriukaičio, interpeliacija yra geriausias būdas išsiaiškinti visus dar neatsakytus ir nesutarimus keliančius klausimus.

"Interpeliacija yra dėkinga proga pažiūrėti problemoms į akis, atverti jas ir parodyti kitiems. O jeigu ji vis dėlto bus skirta, tai mums nieko nėra geriau už tai. Turime dvi išeitis - grįžti su skydu arba ant skydo", - teigė ministras.

Užbaigdamas V. P. Andriukaitis sakė, jog labai nori pasikalbėti ir "perduoti linkėjimus" interpeliaciją rengiantiems liberalams.

"Labai noriu pasikalbėti su liberalais. Greičiausiai jie pateiks medžiagą, mes su mielu noru ją svarstysime. Labai noriu to momento", - kalbėjo ministras.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder