Bandė nubausti už naujos  iškabos "pasimatavimą"

Bandė nubausti už naujos iškabos "pasimatavimą"

Už nelegaliai pakeistą iškabą Palangos oro uosto administracijos vadovę nubausti ketinę kurorto savivaldybės darbuotojai liko nieko nepešę. Pakeistoje iškaboje žodis „Klaipėda” buvo dingęs.

Palangos savivaldybės Viešojo skyriaus darbuotojai už nelegalios iškabos sumontavimą ruošėsi surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolą ir oro uosto direktorei Jolantai Jucevičiūtei skirti nuo 500 iki 1000 litų baudą, rašo lrytas.lt.

Tačiau supratusi, kad skubant montuoti iškabą buvo pažeista savivaldybės nustatyta tvarka, oro uosto administracija užrašą „Klaipėda” skubiai nuėmė – iškaboje liko tarpas.

„Formaliai mes oro uostą vis tiek galėtume bausti, nes dabar iškabos žodžiai yra išdėstyti ne taip, kaip buvo suderinta anksčiau. Palauksime, kol bus grąžintas ankstesnis žodžių išdėstymas”, – tvirtino Viešosios tvarkos skyriaus vedėjo pavaduotoja Danutė Mikienė.

Palangos valdžią papiktino tai, kad negavęs palangiškių pritarimo Tarptautinis Palangos oro uostas virš keleivių terminalo pastato prieš savaitę sumontavo naują iškabą „Oro uostas Klaipėda–Palanga”.

Apie tai dar nieko nežinojęs kurorto meras Šarūnas Vaitkus netgi buvo pakviestas į praėjusį trečiadienį turėjusias vykti naujo pavadinimo pristatymo iškilmes.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder