Grūdinsis nuo pat mokslo metų pradžios

Grūdinsis nuo pat mokslo metų pradžios

Rugsėjo 3 dieną naujus mokslo metus pasitinkančius Klaipėdos 2-os specialiosios mokyklos "Medeinė" mokinius ir visą kolektyvą nudžiugino Klaipėdos ROTARY klubo "Maris" įteikta dovana - modernus treniruoklis neįgaliesiems.

"Šiandien man teko apsilankyti "Medeinės" mokykloje, su buvusiu klubo prezidentu Vytautu Girdvainiu ir klubo nariu Audriumi Statkevičiumi. Vykome su gražia misija - dovanoti mokyklai labai reikalingą kaulų, raumenų treniruoklį, skirtą kojų ir rankų raumenims ir stuburui treniruoti. Tai buvo jaudinanti akimirka, kai pamatėme tuos vaikučius, ir manome, jog tai gera ir vykusi dovana jiems", - sakė Klaipėdos Jūrininkų ligoninės vyriausiasis gydytojas, dabartinis ROTARY klubo "Maris" prezidentas Jonas Sąlyga.

Vokiškas elektroninis treniruoklis, kainavęs apie 10 tūkstančių litų, itin reikalingas vaikų sveikatai. Jo pagalba neįgalūs vaikai gali grūdinti mažai judančius raumenis. 

ROTARY klubas "Maris" remia ir rūpinasi kitais. Prieš keletą metų klubo nariai parėmė Klaipėdos vaikų ligoninę, skyrė lėšas Onkologinio centro statybai, nuolatos remia vyskupo Motiejaus Valančiaus moksleivių raiškiojo skaitymo ir rašymo konkursą.

Šiais metais klubo nario Audriaus Statkevičiaus dėka buvo atkreiptas dėmesys į "Medeinės" mokyklos problemas.

 

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder