Į darbą - po pusmečio

Į darbą - po pusmečio

Po ilgiau nei pusės metų pertraukos į darbą savivaldybėje netrukus privalės grįžti Irenijus Zaleckis.

Ilgus metus valdininkas vadovavo už Klaipėdos sportą atsakingiems savivaldybės skyriams, o nuo šiol jis bus Viešosios tvarkos skyriaus vyresnysis specialistas.

Šiais metais darbe I. Zaleckis pasirodė itin retai - sausį dirbo kiek ilgiau nei dvi savaites, o nuo vasario iki balandžio vidurio į darbą neatvyko dėl ligos, paskui iškart nutarė atostogauti. Poilsio dienos jam baigiasi liepos 20-ąją, o pirma oficiali darbo diena tvarką mieste prižiūrinčiame skyriuje bus liepos 23-ioji. Tiesa, jeigu iki tol jam nesušlubuos sveikata ar kelią į darbą nepastos kita priežastis.

I. Zaleckio pareigos pažemintos po vasarį surengto egzaminavimo savivaldybėje komisijai nusprendus, jog jis dirba blogai. Tiesa, šias išvadas jis apskundė teismui ir prašo jį grąžinti į Sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėjo kėdę. I. Zaleckis darbovietės taip pat prašo jam atlyginti 10 tūkst. litų moralinę žalą.

Teisme šiemet jis turėjo ir daugiau reikalų - buvo nagrinėjamas jo skundas dėl bausmės už viešosios tvarkos pažeidimo bei svetimo turto sugadinimo, skirtos administracinės nuobaudos už Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder