Įmonės kolektyvui - "Vakarų ekspreso" dovana

Įmonės kolektyvui - "Vakarų ekspreso" dovana

Nuo rugpjūčio pradžios įmonės, užsiprenumeravusios dienraštį "Vakarų ekspresas" 2013 metams, dalyvavo specialioje loterijoje, kurios prizas - 2 valandų pasiplaukiojimas Kuršių mariomis "Vakarų ekspreso" pramoginiu laivu. Burtai sėkmę lėmė UAB Klaipėdos keleivių ir krovinių terminalo kolektyvui.

Įmonės generalinis direktorius Benediktas Petrauskas, nustebintas netikėtos dovanos, pasakojo, jog dienraštį "Vakarų ekspresas" Keleivių ir krovinių terminalas prenumeruoja nuo pat įmonės veiklos pradžios - daugiau nei 10 metų.

"Esame patenkinti. Dienraštis visada mus pasiekia laiku, jokių problemų niekada nėra kilę, todėl džiaugiamės galėdami lauku sužinoti svarbiausias miesto naujienas", - sakė B. Petrauskas.

Vadovo teigimu, jį ir kitus terminalo darbuotojus kaip uostininkus labiausiai ir domina temos bei naujienos apie uostą ir visus su juo susijusius reikalus.

"Žinoma, domimės ir kitomis naujienomis. Svarbu viskas, kas dedasi mūsų mieste. Labai noriai skaitome Gražinos Juodytės ciklą apie senamiestį "Klaipėdos akvarelės" ir tikimės, kad ir apie mūsų apylinkes, vadinamąjį naujamiestį, kada nors taip pat bus parašyta, - šypsojosi B. Petrauskas. - Taip pat visada su dideliu susidomėjimu skaitome apie miesto savivaldybės priimamus sprendimus, įvedamas naujoves."

B. Petrauskas tikino, jog pasiplaukiojimas "Vakarų ekspreso" pramoginiu laivu Kuršių mariomis Klaipėdos keleivių ir krovinių terminalui nėra tik simbolinė dovana.

"Turime porą laivų, tačiau jie nėra skirti žmonėms plukdyti, todėl dovana puikiai tiks. Prašysime, kad laivas paimtų mus nuo mūsų krantinės, kad galėtumėm apžiūrėti savo teritoriją, aplankyti kaimynus", - juokėsi terminalo generalinis direktorius.

Pasiplaukiojimas Kuršių mariomis - jau nebe pirmasis "Vakarų ekspreso" prenumeratoriams dovanojamas prizas. Liepą įmonės, užsiprenumeravusios dienraštį 2013 metams, galėjo laimėti bilietus į Laimos Vaikulės koncertą. Tąsyk pasisekė UAB "Topotechnika" kolektyvui.

Šios dovanos - dar ne pabaiga. Prenumeruokite "Vakarų ekspresą", sekite naujienas ir turėsite puikių šansų laimėti smagius jūsų įmonės kolektyvui skirtus prizus.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder