Kretingos kapeliono kalba pasklido internete: iškrypėliai bando įsiveržti į mokyklas ir mokyti amoralių dalykų

Kretingos kapeliono kalba pasklido internete: iškrypėliai bando įsiveržti į mokyklas ir mokyti amoralių dalykų

Socialiniuose tinkluose pradėjo plisti vaizdo įrašas, kuriame Kretingos Pranciškonų gimnazijos kapelionas Paulius Vaineikis adventinių mišių metu LGBT bendruomenės narius vadina iškrypėliais.

Šių mišių iškarpa feisbuke pasidalijo Žmogaus teisių centras.

„Ar neapykanta ir vienos ar kitos soc. grupės žeminimas gali būti pateisinami religijos laisve? Ne pirmą kartą su Centru susisiekia žmonės, kurie piktinasi tuo, kaip dalis kunigų atsiliepia apie LGBT bendruomenę. Vieni jų yra netikintys, kiti – tikintys ir nesupranta tokių bažnyčios narių vartojamų žodžių, jaučiasi atstumti ir pažeminti“, – rašė Žmogaus teisių centrų atstovai.

Kretingos Pranciškonų gimnazijos kapelionas P. Vaineikis minėtame vaizdo įraše teigia, kad „šėtonas susimokė netpolitiniu lygmeniu iškreipti žmogaus prigimtį“. Vėliau LGBT bendruomenės atstovus vadina iškrypėliais. Teigia, kad yra bandoma įsiveržti į mokyklas ir mokinti „amoralių dalykų“.

„Mes sakome, kad šėtonas susimokė net politiniu lygmeniu iškreipti žmogaus prigimtį. Kada per LRT mokina iškrypėliai, tiesiai šviesiai galiu pasakyti. (Mokina, aut. p.) iškrypėliai, lgbtšnikai. Jie mokina mus, kas mes esame. Pasirodo, kad berniukai tai jau nebėra berniukai, vyrai nėra vyrai, mergaitės nėra mergaitės, moterys nėra moterys, bet bala žino kas. Įsivaizduojate? Kada valstybiniu lygmeniu bando įsiveržti į mokyklas ir mokinti amoralių dalykų“, – mišių ištraukoje sakė Kretingos Pranciškonų gimnazijos kapelionas P. Vaineikis.

Visas mišių įrašas jau nėra pasiekiamas.

Žmogaus Teisių centras stebėjosi bažnyčios atstovo ištartais žodžiais.

„Vieni jų yra netikintys, kiti – tikintys ir nesupranta tokių bažnyčios narių vartojamų žodžių, jaučiasi atstumti ir pažeminti. LR Konstitucija sako, kad bažnyčios bei religinės organizacijos turi teisę laisvai skelbti savo mokslą bei atlikti savo apeigas. Vis dėlto, visuotinai priimtini pagarbos kito žmogaus orumui principai galioja visiems, nepaisant religijos ar kitų požymių“, – priminė Žmogaus teisių centro atstovai.

Jie tikino, kad bažnyčios nariai turi ir gali išsakyti savo požiūrį į tos pačios lyties santykius ir šeimas, tačiau tai turi būti daroma pagarbiai, nežeminant ir nestigmatizuojant kitų visuomenės narių.

„Visuomenės nuomonės apklausos rodo, kad LGBT bendruomenė ir toliau susiduria su neigiamomis visuomenės nuostatomis. Todėl nepaisant skirtumų, kuriuos turime apie vieną ar kitą su LGBT teisių užtikrinimų susijusią problemą, turėtume skatinti sugyvenimą ir pagarbą, o ne žeminimą ir neapykantą“, – feisbuke rašė Žmogaus teisių centro atstovai.

Atsakė ironiškai

Kapelionas P. Vaineikis feisbuke ironiškai atsakė jo kalbos fragmentą paviešinusiam Žmogaus teisių centrui. Pateikiame visą įrašą, kalba netaisyta.

ŠAUKIU AŠ TAUTĄ NUODĖMĖS UŽGUITĄ…

Atsakymas žmogaus teisių centro „ekspertams“, LRT, Lietuvos Ryto, 15min, TV3, „laisvės„partijos ir visiems kurie IŠKREIPIA Tiesą. (Iš čia kyla žodis – „iškrypėliai“)

Esu jūsų pažemintas! Jūs sutrypėte visas mano socialinės lyties, požiūrio į pasaulį, į LTseimą, į meilę LGBT ir laisvės… (atsiprašau) į mano vaivorykštės partiją. Kaip jūs išdrįsote homofobiškai mane išvadinti „kunigu“ (jūs pavartojote tą bjaurią, purviną vyrišką giminę) pažeisdami mano lytišką susiorientavimą – tą nuostabią Adventinę dieną BŪTI AVATARU!!!

Jūs ką?! Nematėte, kaip aš stengiausi pasipuošti ir būti bent kiek į jus panašus – trans/lezb/Continental/Gay/Space/KalėdųEglutės ORIENTACIJOS!!! O AKINIAI, mano vaivorykštiniai RAINBOW akiniai, kuriai aš norėjau suprasti jūsų HOMOsapiens pasaulį!!!

Jūs net neįsivaizduojat, kaip užgauliai pavadinote mano pirmąjį pamokslą pasakyta jūsų – žmonių gimtąja kalba: „plūdu“!

SIAUBAS! Man tiesiog trūksta avatariškų žodžių išreikšti pasipiktinimui ir nuostabai su kokia NETOLERANCIJA jūs žiūrite į kitaip atrodantį, kalbantį, galvojantį?! Jūs patys tikriausi AVATAROFOBAI! Ir dar drįstate mane vadinti „homofobu“! Mane, kuris su tokia meile jums – HOMAI stengiausi padaryti Šventę!

ĮSIDĖMĖKIT, tai pati baisiausia HATE SPEECH kalba, kurią galėjau patirti aš – mažasis avataras!

Kad jumis UŽBANINTŲ visi pasaulio socialiniai tinklai!!!

Negana to jūs, ruošiatės kitą mėnesį patvirtinti kažkokią stabuburbulo konvenciją, kuria norite visiškai sunaikinti MANO, kaip įtin retos seksualinės – avatariškos mažumos teises! Patys, šlykščiausiu – gyvatišku būdu, niekam nesakant, tyliai, nuslepiant nuo tos gražios Konvencijos Autorių, kurie nuoširdžiai dirbo eilę metų, kad apgintų jūsų HETERO primatų – moteriškas teises nuo smurto, įkišote savo GENDER–pirlį–tirlį, o mane avatarine mažumą, PAMIRŠOTE!?

JŪS – Begėdžiai, be sąžinės! Aš tikrai dabar pasiskųsiu jūsų tarptautinėms homų teisėms! Jus visus atleis iš darbo ir visų Seimo, ministrų pareigų!

Gerai Apie jus toks vienas Homas apaštalas Paulius rašė:

„Jūs pilni visokio neteisumo, piktybės, godulystės ir piktumo, pilni pavydo, ŽUDYNIŲ, nesantaikos, klastingumo, paniekos, apkalbų!

Jūs – šmeižikai, Dievo nekentėjai, akiplėšos, išpuikėliai, pagyrūnai, IŠRADINGI PIKTADARIAI, neklausantys tėvų, neprotingi, neištikimi, BE MEILĖS, negailestingi! Nors žinot Dievo sprendimą, jog visą tai darantys VERTI MIRTIES, jūs ne tik patys taip darot, bet ir palaikot taip darančius“! (pagal Rom 1,29–32).

Hei, mieli HOMO: „Argi Aš trokštu, kad nedorėlis mirtų, o ne kad grįžtų iš savo kelio ir gyventų? Tai Viešpaties DIEVO (Visatos Avataro) ŽODIS“ (Ez 18,23).

Ir dar! Labai RIMTAI: perspėju, kad turite nebedaug laiko! Neerzinkite Dievo ir Lietuvių tautos su savo visoms GENDERIZMO, nesamonėm. Kviečiu visus kurie išdavėt Tėvynę, pardavėt Lietuvos vaikus, jaunimą ir šeimas šėtonui (nesvarbu raudonam, rudam, žaliam ar vaivorykštiniam) nuoširdžiai daryti atgailą!

Gavėnia – Dievo Malonės laikas visiems daryti atgailą, palikti nuodėmę, grįžti pas Viešpatį!

(Jei kam nors, skaitant užėjo noras mane pasiųsti ant „trijų raidžių“, primenu, kad yra toks kurortas Peru valstybėje, paprašysiu nupirkti ir bilietą!)

Jei kas manot jog šiandien gali likti neautralūs ir tavęs „stambulo konvencija“ nepalies, pasakysiu pranašystę, atsitiks, kaip 1940m:

„Kai žmogiškos kančios bedugnėje atsiskleidė melas, žmonės TIK TADA suvokė: mus apgavo! Leidomės būti apgauti nacių, bolševikų. Ne, tai nebuvo tiesa, tai buvo baisus tiesos IŠKREIPIMAS!

Siekiant pateisinti ir išlaikyti klikos DIKTATORIŠKĄ valdžią, blogis nuo vaikystės mums buvo pateikiamas, kaip gėris. Diktatoriai žino: blogį būtina vadinti „gėriu“, nes žmogus nori gyventi dėl gėrio…“ (G.Kuby „Gender revoliucija).

…ŠAUKIU AŠ TAUTĄ NUODĖMĖS UŽGUITĄ!


Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder