Ministro iškyla sraigtasparniu: grasino atleisti merę?

Ministro iškyla sraigtasparniu: grasino atleisti merę?

Šilutės politikai dar neatsigavo po neseniai įvykusio vidaus reikalų ministro Dailio Barakausko vizito pamaryje. Iš Vilniaus atskridęs sraigtasparniu ministras esą taip supyko ant jam nepaklususios rajono merės Daivos Žebelienės, kad net pagrasino ją atleisti iš darbo, rašo lrytas.lt

Konfliktas su Šilutės rajono mere įvyko, kai ši atsisakė su D. Barakausku važiuoti į Pagėgius, kur ministerijos vadovybė suplanavo surengti Ekstremalių situacijų komisijos posėdį. Ministras norėjo, kad nuo potvynio kenčiančioje Pagėgių savivaldybėje būtų paskelbta ekstremali situacija, kuri iki tol buvo paskelbta tik Šilutės rajone.

Teigiama, kad merei atsisakius lydėti ministrą šis labai supyko ir pagrasino ją atleisti iš darbo.

„Ministrui gal spontaniškai išsprūdo tokie žodžiai. Kiek sutrikau, juk jis galingas žmogus“, - portalui lrytas.lt pripažino rajono merė D. Žebelienė.

Ji sakė nenorėjusi vykti į Pagėgius, nes aukšto svečio vizitą pamaryje palaikė politiniu šou.

Pats ministras neigia bauginęs merę: „Politikų kalbų nekomentuoju. Aš nieko negrasinau. Juk patys žinote, kad atleisti merės neturiu jokių teisinių galimybių.“

Nepaisant D. Barakausko siūlymo, ekstremali situacija Pagėgiuose tądien nebuvo paskelbta, nes padėtis nebuvo tiek įtempta, kad savivaldybei būtų suteiktas toks statusas.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder