Nijolė Laužikienė grįš į tą patį postą

Nijolė Laužikienė grįš į tą patį postą

Į Klaipėdos savivaldybės administracijos Ugdymo ir kultūros departamento direktoriaus pareigas grįžta prieš metus jas dėl kultūros viceministrės posto palikusi Nijolė Laužikienė.

Penktadienį ilgametė uostamiesčio savivaldybės Kultūros skyriaus vedėja, buvusi Socialinio departamento, vėliau - Ugdymo ir kultūros departamento direktorė laimėjo konkursą, kuriame, be jos, dalyvavo trys pretendentai. Iš viso konkursui dokumentus buvo pateikę šeši kandidatai, tačiau atvyko ne visi.

"Gal per anksti būtų samprotauti, kas laukia ir ką planuoju sugrįžusi, nes konkurso procedūros dar neatliktos iki galo. Tačiau, jeigu viskas susiklostytų palankiai, grįšiu į buvusią savo darbo vietą su didesne nei prieš tai patirtmi. Metus eitos kultūros viceministrės pareigos suteikė labai daug naujos patirties, žinių. Neabejoju, kad jos palengvins darbą Klaipėdoje. Grįžtu stipresnė", - teigė N. Laužikienė.

Konkurso rezultatai nustatytu terminu gali būti apskųsti, o laimėtojos kandidatūrą turi patikrinti specialiosios tarnybos.

Pernai rugpjūtį N. Laužikienei tapus kultūros ministro Arūno Gelūno komandos nare, Ugdymo ir kultūros departamento vadovo kėdė iki dabar buvo tuščia, o šias pareigas vykdė Socialinio departamento direktorė Audra Daujotienė. Tačiau dvigubas darbas, savivaldybės administracijos vadovybės požiūriu, yra per sunkus.

N. Laužikienė galėjo į senąją vietą grįžti ir be konkurso, tačiau suėjus tai numatančiam terminui, dalyvavo atrankoje bendrąja tvarka.

Valdininkės teigimu, darbo ministerijoje ji atsisakiusi ir į Klaipėdą grįžtanti dėl asmeninių aplinkybių.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder