Nugalėtojams – knygelės su Prezidentės autografu

Nugalėtojams – knygelės su Prezidentės autografu

Šiandien, minint Lietuvos Respublikos Konstitucijos dieną, Klaipėdos apygardos prokuratūroje buvo apdovanoti teisinių žinių konkurso „Pažink LR Konstituciją“ nugalėtojai. Konkursą vyresniųjų klasių moksleiviams jau antrus metus iš eilės Konstitucijos dienos proga organizavo Klaipėdos apygardos prokuratūros Klaipėdos apylinkės prokuratūra.

Pirmųjų trijų vietų laimėtojai buvo apdovanoti specialiais organizatorių įsteigtais prizais – Konstitucijos knygelėmis su asmeniniais Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės sveikinimais bei autografais.

Pirmą vietą konkurse užėmė kone 100 proc. tikslumu į gana sudėtingus testo klausimus atsakiusi Klaipėdos Vytauto Didžiojo gimnazijos dvyliktokė Odeta Venckutė. Vos vieno balo skirtumu nuo merginos atsilikęs Klaipėdos licėjaus vienuoliktokas Adomas Danilevičius buvo antras, o jo bendraklasis Simonas Sutkus – trečias. Nugalėtojai taip pat buvo apdovanoti specialiais šio konkurso sumanytojo ir organizatoriaus Klaipėdos apygardos prokuratūros Klaipėdos apylinkės prokuroro Sauliaus Galmino prizais.

Dar aštuoniems geriausiai konkurse pasirodžiusiems mokiniams buvo įteikti Klaipėdos apygardos vyriausiojo prokuroro Vytauto Jurkevičiaus padėkos raštai bei atminimo dovanėlės.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder