Nugriautas Gargždų autobusų stoties stogas

Nugriautas Gargždų autobusų stoties stogas

Šiandien gargždiškiai prie miesto autobusų stoties pastebėjo neįprastą sujudimą. Ne vienas ėmė džiūgauti, kad galbūt pagaliau senas pastatas sulauks renovacijos, deja, kol kas to tikėtis tikrai neverta – darbininkus prie stoties „atginė" sprendimas nugriauti jos lauko stogą.

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Turto valdymo skyriaus vedėjas Audrius Kampas portalui mano-gargzdai.lt sakė, kad stoties stogą nugriauti nuspręsta dėl kelių priežasčių: po juo netelpa šiuolaikiški autobusai, be to, stogas nebebuvo saugus. Praėjusių metų rudenį saugumo trūkumą patvirtino incidentas, kuomet savaime ėmė griūti stogelio lubos. Laimei, įvykio metu niekas nenukentėjo.

„Ir autobusai nebeprivažiuoja, ir kokybė nebe tokia. Paskaičiavome, kad remontas kainuotų beveik tiek pat, kiek ir nugriovimas", – informavo A.Kampas.

Turto valdymo skyriaus vedėjas tvirtino, kad dabar nebebus grėsmės, o autobusų laukiantys klientai galės naudotis stotyje esančia sale.

„Be to, dabar nebe tie keleivių srautai, kokie būdavo 1990 metais. Manome, kad bus erdvė didesnė ir gražiau nei su tuo senu „gargaru", – kalbėjo A.Kampas.

Paklaustas, kada būtų galima tikėtis, kad Gargždų stotis sulauks didesnių permainų ir bus įgyvendintos renovacijos vizijos, apie kurias prabilta ne kartą, A.Kampas teigė, jog tam reikia investuotojų. Pasak jo, kol kas jų nėra, tad lieka tenkintis nedideliais kosmetiniais remonto darbais.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder