Palanga rekonstruoja rekordiškai daug gatvių

Palanga rekonstruoja rekordiškai daug gatvių

Pasibaigus aktyviajam kurortiniam sezonui Palangoje užvirė darbai daugiabučių namų rajonuose - čia intensyviai tvarkoma gyvenamoji aplinka bei atnaujinamos gatvės.

Palangos komunalininkai šiuo metu tvarko J. Janonio gatvės atkarpą nuo Žvejų iki Gintaro gatvės.

"Bus pakloti nauji šaligatviai ir asfaltbetonio danga, taip pat pakeisime susidėvėjusius šulinių dangčius", - sakė UAB "Palangos komunalinis ūkis" direktorius Konstantinas Skierus.

Netrukus atnaujinta bus ir Sodų gatvė - atkarpoje nuo Laukų iki Kretingos gatvės rengiamos papildomos vietos automobiliams, taip pat - naujas apšvietimas.

"Ypač daug keblumų kildavo ir dėl siauro kelio iš Taikos į Sodų gatvę - čia būdavo sudėtinga važiuoti tiek greitosios pagalbos ar ugniagesių automobiliams, tiek šiukšliavežėms ar kitoms didesnėms transporto priemonėms. Tačiau jau netrukus minėtų problemų nebekils, nes ir ši atkarpa bus sutvarkyta - ne tik įrengtos papildomos stovėjimo vietos, bet ir paklota nauja asfalto danga, šaligatviai, atnaujintas apšvietimas", - kalbėjo K. Skierus.

Naujos automobilių stovėjimo vietos bus įrengtos Druskininkų gatvėje. Čia taip pat bus atnaujintas apšvietimas.

O Šventojoje jau baigiama tvarkyti Šventosios gatvės atkarpa nuo Kopų iki Žuvėdrų gatvės. Čia pakeista gatvės bei šaligatvių danga, įrengtas naujas apšvietimas.

"Kitą savaitę atliksime gatvės ženklinimo darbus", - sakė K. Skierus.

Rekonstruojama ir Jūros gatvė. Per kelis rekonstrukcijos etapus, kuriuos planuojama baigti iki 2016 m. pabaigos, bus iš pagrindų atnaujinta gatvės danga bei įrengtas asfaltu dengtas dviračių takas. Bus ne tik išplatinta važiuojamoji gatvės dalis, bet ir paklotos naujos komunikacijos, įrengtas naujas apšvietimas, mažosios architektūros elementai - suoliukai ir šiukšliadėžės. Atnaujinta gatvė bus pritaikyta saugiam neįgaliųjų judėjimui.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder