Savivaldybės įmones stebės opozicijos atstovai

Savivaldybės įmones stebės opozicijos atstovai

Šilutės rajono savivaldybės merės Daivos Žebelienės vadovaujama Tarybos dauguma, priešingai nei prieš tai buvusi Pozingio koalicija, į savivaldybės kontroliuojamų įmonių stebėtojų tarybas įsileido ir po vieną opozicijos atstovą.

Ketvirtadienio posėdyje Taryba delegavo savo naujus atstovus į „Šilutės vandenų“, „Šilutės šilumos tinklų“ ir „Šilutės autobusų parko“ bendrovių stebėtojų tarybas – po tris tarybos narius į kiekvieną.

UAB „Šilutės vandenys“ stebėtojais Tarybos balsų dauguma išrinkti Šarūnas Laužikas, Alfonsas Vanagas ir Virgilijus Pozingis (opozicija, toliau – op).

Į UAB „Šilutės šilumos tinklai“ stebėtojus Taryba delegavo Steponą Kazlauską, Edvardą Vitkauską ir Saulių Stankevičių (op).

UAB „Šilutės autobusų parkas“ stebėtojų taryboje nuo šiol darbuosis Vytautas Laurinaitis, Saulius Vytuvis ir Vaidas Pavilonis (op).

Rajono valdantiejį oponentams pravėrė duris ir į kitų savivaldybės kontroliuojamų įstaigų tarybas.

Visiškai kitokios politikos šiuose veiklos baruose laikėsi šią vasarą subyrėjusi Pozingio koalicija: praeitų metų gegužę, nepaisydama tuometinės Tarybos opozicijos protestų, Pozingio dauguma į visų trijų savivaldybės kontroliuojamų įmonių – „Šilutės vandenų“, „Šilutės šilumos tinklų“ ir „Šilutės autobusų parko“ – stebėtojų tarybas buvo delegavusi vien tik saviškius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder