Senamiestyje - šilumos sistemos avarija

Senamiestyje - šilumos sistemos avarija

Trečiadienį perpiet uostamiesčio Turgaus gatve ėję praeiviai VE.lt pranešė, neva iš šios gatvės daroma čiuožykla, mat iš vieno pastato tiesiai į gatvę buvo pumpuojamas vanduo.

VE.lt duomenimis, dar antradienio vakarą Turgaus g. 9, 11, 11a bei Jono g. 4 namus aptarnaujančioje šilumos sistemoje užfiksuotas termofikacinio vandens nutekėjimas.

Įtariama, kad trūko po pastatais esantis šilumos vamzdis. Trečiadienį minėtų namų šilumos sistemas aptarnaujantys UAB "Sobo sistemos" darbuotojai išpumpavo susikaupusį vandenį į gatvę ir ėmėsi ieškoti trūkimo vietos.

Bendrovės vadovas Zigmas Šlepetis informavo, kad dėl to kurį laiką į pastatus Turgaus g. 9, 11, 11a bei Jono g. 4 nebus tiekiama šilumos energija. Jis pripažino, kad tokiuose pastatuose, kuriuose nėra rūsių, o vamzdžiai nutiesti po pirmuose aukštuose veikiančių komercinių patalpų grindimis, surasti vamzdžio trūkimo vietą yra gana sudėtinga, tačiau užtikrino, jog avarija bus lokalizuota dar trečiadienį ir gyventojai bei įstaigos ilgai be šilumos nebus.

Jis taip pat ramino klaipėdiečius dėl tariamos čiuožyklos Turgaus gatvėje, nes į ją išpumpuotas karštas termofikacinis vanduo per pusnis ir ledą ras kelią į lietaus kanalizaciją.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder