Vaikys automobilius nuo "Batų kalno"

Vaikys automobilius nuo "Batų kalno"

Viešosios tvarkos skyriaus vedėja Kristina Vintilaitė prašo policijos pareigūnų, kad jie atidžiau baustų netinkamose vietose automobilius paliekančius vairuotojus. Ji pati žadėjo pagaliau įvesti tvarką prie parduotuvės "Batų kalnas".

"Kartais tikrai atrodo, kad šita vieta yra neliečiama. Šaligatviai nuolat aplipę automobiliais ir niekas jų nebaudžia", - stebėjosi K. Vintilaitė.

Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos biuro viršininkas Ramūnas Šideikis patikino, kad pareigūnai reaguoja į kiekvieną gyventojo skundą apie ne vietoje paliekamą automobilį. Esą gyventojai elektroniniu paštu atsiunčia labai daug nuotraukų, kur užfiksuoti tokie pažeidimai.

"Kiekvieną atvejį išsiaiškiname. Tačiau sutikite, tam kad iššluoti visus automobilius stovinčus ties "Batų kalnu" reikėtų toje vietoje įsteigti policijos patrulių postą", - kalbėjo R. Šideikis.

K. Vintilaitė savo ruožtu pažadėjo skirti vieną specialistą, kuris bent dieną pastovėtų toje vietoje ir užfiksavęs visus pažeidėjus medžiagą toliau tirti atiduotų policijos pareigūnams.

Be kita ko, Viešosios tvarkos skyriaus vedėja užsiminė, kad miesto savivaldybei itin sunkia našta tapo mieste esančių stacionarių greičio matuoklkių išlaikymas. Tačiau, anot R. Šideikio, tai yra puiki prevencinė priemonė ir jų nenorima atsisakyti.

"Atvirkščiai, visos Lietuvos mastu - tokių stacionarių greičio matuoklių tik daugės", - prognozavo R. Šideikis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder