Jamaikos bobslėjininkai nesulaukė Juseino Bolto pagalbos

Jamaikos bobslėjininkai nesulaukė Juseino Bolto pagalbos

Garsusis Jamaikos sprinteris Juseinas Boltas (Usain Bolt) žinojo apie savo tautiečių bobslėjininkų finansinius sunkumus rengiantis Sočio žiemos olimpinėms žaidynėms, bet taip ir neištiesė pagalbos rankos.

Tai penktadienį Sočyje žurnalistams pareiškė Jamaikos dviviečių ledrogių vairininkas Vinstonas Votsas (Winston Watts).

Kad galėtų startuoti olimpinėse žaidynėse, Jamaikos sportininkai turėjo per labai trumpą laiką surasti ne mažiau kaip 80 tūkstančių dolerių. Reikiamą sumą jiems pavyko surinkti per internetą - žmonės iš viso pasaulio siuntė pinigus į jų sąskaitą.

"J. Boltas žinojo apie mūsų sunkumus, juk apie tai kelias dienas buvo kalbama per nacionalinę televiziją, - sakė sportininkas. - Visa Jamaika žinojo apie mūsų bėdas. Tačiau Juseinas liko kurčias prašymams”.

Bet V. Votsas nejaučia nuoskaudos pasaulio rekordininkui. Gal, mano bobslėjininkas, J. Boltas tiesiog nemėgsta žiemos ir visko, kas su ja susiję. "Mano kraštiečiui labai nepatinka šalti orai. Jis pats man sakė, kad niekada nevyktų į Sočio žiemos olimpines žaidynes kaip sportininkas. Bet atvažiuoti čia kaip žiūrovas jis galėtų”, - pareiškė V. Votsas.

Dviviečių ledrogių varžybos Sočyje vyks vasario 16-17 dienomis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder