Andrejus Paniukovas įmušė, bet "Atlantas" nelaimėjo

Andrejus Paniukovas įmušė, bet "Atlantas" nelaimėjo

Šeštadienį Klaipėdos "Atlantas" Lietuvos futbolo A lygos čempionato vienuoliktojo turo rungtynėse savo aikštėje susitiko su Utenos "Uteniu".

Abu klubai praėjusiame ture pralaimėjo vienodu rezultatu 0:2 čempionato lyderiams: atlantiečiai - "Trakams", o uteniškiai - "Žalgiriui". Todėl po tų nesėkmių noro reabilituotis buvo pas abiejų ekipų futbolininkus.

Noro apie save vėl priminti turėjo ir rezultatyviausias šio čempionato žaidėjas Andrejus Paniukovas. Šis "Atlanto" legionierius iki šiandienos rungtynių buvo pelnęs 11 įvarčių, bet sirgaliai jo taiklių smūgių pasigedo jau trejose rungtynėse iš eilės.

A. Paniukovas įmušė savo dvyliktąjį įvartį, bet "Atlantas" į pergalių kelią nesugrįžo. Rungtynės, kurias klaipėdiečiai šiemet pirmąsyk žaidė ant naturalios vejos, baigėsi lygiosiomis - 1:1 (1:1).

Pirmieji įvartį pelnė svečiai. Kamuolį maždaug iš dešimties metrų 14 minutę į "Atlanto" vartus įspyrė Robertas Freidgeimas.

Trisdešimt pirmąją rungtynių iš varžovų gynybos gniaužtų išsilaisvinęs A. Paniukovas atsidūrė vienas prieš "Utenio" vartus, permetė kamuolį per vartininką Pavelą Leusą, ir rezultatas tapo lygus.

Iškovotu tašku pirmiausia turėtų džiaugtis "Atlanto" futbolininkai. Mat svečiai rungtyniavo solidžiau ir pavojingiau atakavo. Antrajame kėlinyje po R. Freidgeimo atlikto baudos smūgio kamuolys atsitrenkė į atlantiečių vartų virpstą.

"Atlantas" rungtyniavo tokios sudėties: Edvinas Gertmonas, Andrius Bartkus (kapitonas), Andrejus Paniukovas, Markas Beneta, Dovydas Virkšas (nuo 63 min. - Maksimas Maksimovas), Dovydas Norvilas, Rolandas Baravykas (78 min. įspėtas), Aleksejus Epifanovas, Robertas Vėževičius (nuo 83 min. - Simonas Urbys), Marius Kazlauskas (21 min. įspėtas), Gerardas Žukauskas (nuo 67 min. - Donatas Navikas, 88 min. įspėtas).

Kitų jau įvykusių XI turo rungtynių rezultatai: Kauno "Spyris" - "Šiauliai" 2:1 (1:1), Vilniaus "Žalgiris" - "Klaipėdos granitas" 6:0 (2:0), Pakruojo "Kruoja" - "Trakai" 0:2 (0:2). Rytoj Marijampolėje vietos "Sūduva" susitiks su Kauno "Stumbru".

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder