Ant ledo - varžybos dėl Endriejavo seniūnės taurės

Ant ledo - varžybos dėl Endriejavo seniūnės taurės

Paskutinį vasario šeštadienį ant Kapstato ežero vėl rikiavosi automobiliai, vairuojami net 58 varžybų dalyvių ne tik iš Žemaitijos, bet ir kitų Lietuvos vietų.

Šį kartą, be individualių rezultatų, reikėjo išsiaiškinti ir greičiausią komandą, kuri būtų verta Endriejavo seniūnės įsteigtai taurei laimėti. Saulėta diena sutraukė nemažai žiūrovų ir sirgalių.

Atkakliausi ir greičiausi priekiniais ratais varomų lengvųjų automobilių grupėje buvo Vaidas Vaičekauskas, Darius Baltramiejūnas ir Mindaugas Bumblys. Galiniais ratais varomų automobilių grupės nugalėtojais tapo Aidas Baranauskas, Vaidas Vaičekauskas ir Tomas Jocius, o tarp valdančių keturiais ratais varomus automobilius nepralenkiamais pripažinti Vytautas Ilginis, Gintaras Gestautas ir Rolandas Tučkus.

Jaunimo klasės nugalėtojais tapo Linas Čiapas, Egidijus Stuopelis ir Ignas Kaselis. Pastarasis – jauniausias varžybų dalyvis, jam aštuoneri.  Greičiausiais lenktynininkais, kurie važiavo automobiliais su dygliuotomis padangomis, pripažinti Gedas Drukteinis, Valdas Vindžigelskis ir Kęstutis Kesgilas, laisvos-sporto klasės nugalėtojai – Egidijus Kedrovas, G. Drukteinis ir V. Vaičekauskas, o laisvos klasės greičiausieji – Paulius Šakurskis, Justas Šakurskis ir G. Gestautas.

Pagrindiniam varžybų prizui - Endriejavo seniūnės taurei laimėti buvo reikalingi trijų klasių automobilių komandiniai rezultatai. Susumavus priekiniais, galiniais ir keturiais ratais (paprastomis padangomis) varomų automobilių rezultatus paaiškėjo nugalėtojai: pagrindinį prizą iškovojo komanda "Endriejavas", antroji vieta atiteko "Vakarų slalomui", trečioji - "A-komandai Gargždai", ketvirtą ir penktą vietas pasidalijo "Tauragė" ir "Žaibas" iš Gargždų.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder