Arenos paversti čiuožykla dar neįmanoma

Arenos paversti čiuožykla dar neįmanoma

Naujoji Klaipėdos arena jau išbandyta kone visapusiškai, tačiau iki šiol nepasinaudota dar viena funkcija - ledo danga. Kitą mėnesį ant jos turėtų vykti keli renginiai, bet kol kas neįmanoma pagaminti ledo. Raminama, kad jis bus.

Gruodį "Švyturio" arenoje suplanuoti trys renginiai ant ledo, pirmasis iš jų - šou "Smaragdo miesto burtininkas" - turėtų vykti jau po mėnesio. Programoje "Liepsnojantis Kalėdų ledas 2011" klaipėdiečiams gruodžio 26-ąją rengiasi pasirodyti garsiausia visų laikų Lietuvos čiuožėjų pora Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko.

Bilietais į šiuos renginius prekiaujama jau seniausiai, o kaip arenoje pagaminti ledą - kol kas neaišku, mat nėra tam būtinos įrangos.

"Ledo areną norėjome išbandyti iš karto po Europos vyrų krepšinio čempionato. Reikia žinoti, kiek užtrunka jos paruošimas ir t. t. Tačiau iki šiol neturime ledo gaminimo mašinos. Kodėl? Klauskite užsakovų", - sakė UAB "Klaipėdos arena" vadovė Jolita Krickė.

Savivaldybės Investicijų ir ekonomikos departamento direktorius Ričardas Zulcas įsitikinęs, kad renginiai įvyks, ir siūlė nuraminti žmones.

"Turime rangovo garantinį raštą, jog ledui gaminti būtina įranga bus pristatyta laiku. Neįvykdžius raštiško pažado jų lauktų sankcijos", - sakė jis.

Renginių ant ledo metu arenos tribūnose gali tilpti iki 4,4 tūkst. žiūrovų.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder