„Barcelona“ gavo L. Messi prašymą palikti klubą

„Barcelona“ gavo L. Messi prašymą palikti klubą

Ispanijos „Barcelonos“ futbolo klubo atstovai patvirtino, kad gavo oficialų puolėjo Lionelio Messi pranešimą apie ketinimą pasitraukti iš komandos. Apie tai rugpjūčio 25 d. pranešė „Associated Press“.

„Barcelona“ pranešė, kad argentiniečio atsiųstame dokumente minima nuostata, leidžianti jam sezono pabaigoje išvykti nemokamai. Tačiau klubas teigė, kad šios sąlygos įgyvendinimo terminas baigėsi birželio mėn. Taigi katalonai šiuo klausimu konsultuosis teisiškai.

Žurnalistai neatmeta varianto, kad L. Messi bandymas palikti klubą gali virsti teismų kova su „Barcelona“. Tuo pačiu, pasak straipsnio autorių, jei Argentinos futbolininkui pavyks palikti komandą, tikėtini pretendentai į jį bus Paryžiaus „Saint-Germain“ ir „Manchester City“.

Be to, straipsnyje pabrėžiama, kad pareiškimas buvo paskelbtas praėjus 11 dienų po Barselonos pralaimėjimo UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje Miuncheno „Bayern“ ekipai rezultatu 2:8.

Liepos pabaigoje buvo pranešta, kad Milano „Inter“ buvo pasirengusi pasiūlyti L. Messi ketverių metų sutartį, kurios bendra suma yra 260 milijonų eurų. Po mokesčių 33 metų puolėjo atlyginimas galėtų būti 50 mln. eurų per metus.

Praėjusį sezoną L. Messi sužaidė 44 rungtynes ir pelnė 31 įvartį.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder