Bestselerių autorė rašys knygą apie Oskarą Pistorijų

Bestselerių autorė rašys knygą apie Oskarą Pistorijų

Bestselerių autorė Mendi Vyner (Mandy Wiener) rašys knygą apie Oskaro Pistorijaus (Oscar Pistorius) bylą. M. Vyner ir teismo reporteris Baris Beitmanas (Barry Bateman) įdėmiai seka įvykius, susijusius su tragedija, kai Pietų Afrikos sprinteris nušovė savo draugę Ryvą Stynkamp (Reeva Steenkamp), paskelbė leidykla "Pan Macmillan", kuria remiasi agentūra AFP.

Nors knyga dar nepradėta kurti, jos pavadinimas jau aiškus - "Už durų: Oskaro ir Ryvos istorija". Knyga bus išleista pasibaigus teismo procesui.

Knygoje ne tik bus piešiami O. Pistorijaus ir R. Stynkamp portretai, bet ir vaizduojama nuotaika teismo salėje. Joje bus kalbama apie policijos tyrimą ir įkalčius, taip pat apie teisingumo sistemą ir smurto problemą Pietų Afrikoje.

Bekojis bėgikas O. Pistorijus Valentino dieną savo namuose per vonios kambario duris nušovė savo draugę R. Stynkamp. Sportininkui pateikti kaltinimai dėl nužudymo. Jis tikina, kad nusikaltimas buvo tragiškas nesusipratimas ir kad jis draugę palaikė įsibrovėliu. O. Pistorijus paleistas už užstatą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder