Carlo Ancelotti keliauja į Madridą, jo vietą Paryžiuje užims Laurentas Blancas

Carlo Ancelotti keliauja į Madridą, jo vietą Paryžiuje užims Laurentas Blancas

Madrido „Real“ treneriu antradienį oficialiai paskirtas garsus specialistas iš Italijos Carlo Ancelotti. Jį Paryžiaus PSG klube pakeis Laurentas Blancas.

54 metų strategas pasirašė tris sezonus galiosiančią sutartį. Šiame poste jis pakeitė portugalą Jose Mourinho, su kuriuo kontraktas po nesėkmingo praėjusio sezono buvo nutrauktas abipusiu susitarimu.

„Žinodamas, ką reiškia spaudimas treniruoti geriausias žemyno komandas, tokias kaip „Juventus“, „Milan“, „Chelsea“ ar PSG, Ancelotti atvyksta vadovauti intriguojančiam naujam projektui“, – sakoma „Real“ pranešime.

Praėjusį sezoną strategas treniravo PSG ir laimėjo Prancūzijos čempionatą, tačiau sulaukęs pasiūlymo iš Madrido paprašė leisti išvykti.

Per savo karjerą italas yra iškovojęs gausybę trofėjų: dukart laimėjo UEFA Čempionų lygą, po kartą – Italijos ir Anglijos čempionatus, taip pat FIFA pasaulio klubų čempionato trofėjų, FA taurę ir kitų.

L. Blancas diriguos PSG ekipai

Laurentas Blancas tapo naujuoju „Paris St.Germain“ klubo vyriausiuoju treneriu, pasirašydamas dviejų metų sutartį.

Prie Prancūzijos čempionų vairo specialistas pakeis Carlo Ancelotti, kuris priėmė Madrido „Real“ pasiūlymą.

„PSG siūlo puikią galimybę, nes yra labai pajėgus klubas. Bus įdomu, tačiau svarbiausia, jog darysiu tai, ką labiausiai mėgstu – dirbsiu treneriu“,– žurnalistams prieš keletą dienų sakė 47 metų Blancas.

2009 metais treneris su Bordo „Girondins“ laimėjo nacionalines pirmenybes, o vėliau stojo prie Prancūzijos rinktinės vairo, tačiau pasitraukė iš pareigų po pralaimėto parėjusių metų Europos čempionato ketvirtfinalio.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder