Edinburgo "Hearts" futbolininkai iškopė į ketvirtąjį Europos lygos atrankos etapą

Edinburgo "Hearts" futbolininkai iškopė į ketvirtąjį Europos lygos atrankos etapą

Europos futbolo klubų lygos trečiojo atrankos varžybų etapo atsakomosiose rungtynėse ketvirtadienį Edinburgo "Hearts" (Škotija) komanda, kuriai atstovauja du lietuviai, namuose 4:1 (2:0) įveikė Pakšo "FC Paksi" (Vengrija) futbolininkus ir pateko į ketvirtąjį etapą.

Pirmosios rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1.

Ketvirtadienį du įvarčius nugalėtojams pelnė Rajanas Stivensonas (Ryan Stevenson), po vieną - Endrius Draiveris (Andrew Driver) ir Rudolfas Skacelas.

"Hearts" kapitonas Marius Žaliūkas žaidė tik pirmąjį kėlinį, o Arvydas Novikovas visas rungtynes praleido ant atsarginių suolo.

Ketvirtojo etapo, kuriame dalyvaus ir iš Čempionų lygos atrankos varžybų iškritęs Panevėžio "Ekranas", burtai traukiami penktadienį.

Tel Avivo "Bnei Yehuda" (Izraelis) komanda, kurioje žaidžia Kęstutis Ivaškevičius, svečiuose 0:3 (0:1) pralaimėjo "Helsingborgs IF" (Švedija) ekipai ir nepateko į kitą etapą.

Lietuvis žaidė visas rungtynes.

Pirmąsias rungtynes "Bnei Yehuda" laimėjo 1:0.

"Gaziantepspor" (Turkija) ekipa, kurioje žaidžia vartininkas Žydrūnas Karčemarskas, svečiuose su Varšuvos "Legia" (Lenkija) sužaidė lygiosiomis 0:0 ir baigė pasirodymą šiose varžybose.

Lietuvis žaidė abu kėlinius.

Turkijos klubas pirmąsias rungtynes pralaimėjo 0:1.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder