HC “Klaipėda“ pakėlė turnyrų kartelę į naujas aukštumas

HC “Klaipėda“ pakėlė turnyrų kartelę į naujas aukštumas

Praėįusiais metais HC „Klaipėda“ U-8 komanda surengė rekordinį 10 komandų ledo ritulio turnyrą, o šiais metais draugus pas save vėl sukvietę klaipėdiečiai pasiekė naują Lietuvos rekordą – net 12 komandų "Klaipėda cup 2017" turnyre, ko mūsų šalyje dar nėra buvę.

Šalia jau įprastų draugų iš Kaliningrado srities dviejų „Fenikso“ komandų, Latvijos „Pardaugava“ Ogrės ir Daugpilio klubų, Estijos HC „Viper“ ir Vilniaus SLRA, „Geležinio vilko“ ir „Hockey Punks academy“ ekipų, klaipėdiečiai, kurie išrikiavo dvi ekipas, pakvietė ir Minsko „Dinamo“ (Baltarusija) komandą, kuri visiems ir pademonstravo, kuo garsūs mūsų kaimynai.

„Dinamo“ turnyre buvo pirmi, o finale jie tik 3:2 nugalėjo šeimininkus, HC „Klaipėda“ baltąją komandą.

Treti liko SLRA vaikai iš Vilniaus, kurie principinėje kovoje 3:0 nugalėjo Vilniaus „Geležinį vilką“ ir vieninteliai pasižymėjo tuo, kad sugebėjo įveikti turnyro nugalėtojus. Grupės kovoje po baudinių vilniečiai laimėjo 2:1.

Šio turnyro metu vaikai buvo vaišinami vaisiais ir vandeniu, o visų komandų vadovai gavo informacinius paketus su turnyro tvarkaraščiais ir aprašymu, kuriuos parengė "Enform group" bendrovė.

„Visai kaip „Riga cup“, - juokavo kai kurie svečiai.

Nepaisant to, kad komandos išsidalino visas vietas nuo 1 iki 12, namo visi vaikai grįžo laimingi. Visiems buvo skirti apdovanojimai, o jie atsirado rėmėjų dėka.

Abi turnyro dienas „Akropolio“ ledo arenos viduryje stovėjo nauji „Škoda“ „Kodiaq“ visureigiai, o svečių rūbinėmis pasirūpino „Ramirent“ kompanija.

Vaikus maitino „Augma“, finansiškai rėmė „Remax“, „Stalker logistics“, S.Puzikovo autoserviso kompanijos.

„Esu dėkingas net tik gerai žaidusiems vaikams, bet ir jų tėveliams. Mes tampame komanda kaip vienas kumštis ir mažesniųjų ir vyresniųjų gretose. Tik taip galima siekti gerų rezultatų, kurie tikrai ateityje bus, jei ir toliau taip dirbsime kartu kaip dabar“,- sakė turnyrą organizavusios U-9 HC „Klaipėda“ komandos treneris Sergejus Jakuta.

Geriausi turnyro žaidėjai:

Kirilas Kalina (Kaliningrado „Feniks“) – 10 įvarčių;

Kristers Plepiš (HC „Klaipėda“ balti) – geriausias vartininkas;

Matas Janulis (Vilniaus SLRA) – geriausias gynėjas;

Artiomas Šaternikas (Minsko „Dinamo“) – geriausias puolėjas;

Mironas Borodinas ( Vilniaus „Geležinis vilkas“) – naudingiausias žaidėjas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder