Į Klaipėdą suplūs raumenų puoselėtojai

Į Klaipėdą suplūs raumenų puoselėtojai

Uostamiesčio fitneso ir kultūrizmo atstovai aktyviai ruošiasi XIX WFF-WBBF organizacijų Lietuvos taurės čempionatui - jau ateinantį šeštadienį į Klaipėdą suplūs per 100 Latvijos, Estijos, Rusijos, Baltarusijos ir Lietuvos tvirto kūno ir raumenų puoselėtojų.

Atletai raumenis demonstruos, susiskirstę į atskiras grupes pagal amžių (jaunučiai - iki 16 metų, jauniai - iki 18 metų, jaunimas - iki 21 metų, suaugusieji ir veteranai (per 30, 40, 50 ir per 60 metų absoliučios kategorijos), ūgį ir kūno sudėjimą.

Taip pat varžysis neįgalūs sportininkai (bendra ir vežimėlių kategorijos), vyks vaikų "Fit-Kid", aerobinio fitneso, vyrų ir moterų fitneso modelių, moterų fitneso ir kultūrizmo, vyrų fitneso ir kultūrizmo atstovų kovos.

Varžybos, kurių generalinis rėmėjas Klaipėdos sporto klubų "Apelsinas" tinklas, vyks Klaipėdos valstybinės kolegijos aktų salėje (Jaunystės g. 1, Klaipėda). Varžybų pradžia šeštadienį - 16 val.

Pasak varžybų koordinatoriaus, vyriausiojo teisėjo, sporto klubo "Apelsinas" trenerio Arvydo Mišeikio, prisidėti prie tokio renginio - tikra garbė.

"Juk fitneso sporto klubuose kasdien lankosi tūkstančiai žmonių - nuo vaikų iki senukų. Turbūt tai viena masiškiausių sporto šakų, tačiau tai neolimpinis sportas ir jis valdžios yra apleistas. Žinoma, apmaudu, kad nesulaukiame valdžios dėmesio. Šis sportas ir sportininkai išgyvena tik entuziastų dėka. Normaliose civilizuotose valstybėse fitneso sporto klubai yra finansuojami vyriausybės, kadangi užsiima sveikatinimo misija. Juk sportuojantis sveikas žmogus yra gerokai darbingesnis ir žvalesnis, nei mažai judantis ir dėl nusilpusio imuniteto dažniau sergantis", - argumentus dėstė A. Mišeikis.

Jis pasidžiaugė, kad gausi sporto klubo "Apelsinas" sportininkų brigada - net 12 atletų - sieks apdovanojimų Klaipėdoje vyksiančiose varžybose.

"Tikimės, kad klaipėdiečiams šios varžybos bus derlingos aukso medaliais", - neslėpė vilčių A. Mišeikis.

Sportininkai ir komandos, užėmę 1-3 vietas, bus apdovanoti ne tik prizais, medaliais, diplomais, taurėmis, bet ir "Maistas sportui" ir proteinas.lt įsteigtais prizais.

Dėmesio! Į WFF čempionatą bilietus galite įsigyti sporto klubuose "Apelsinas": Vingio "Apelsine" (Vingio g. 8A, II aukštas, tel. 8 46 322522) ir "Studlendo" "Apelsine" (Herkaus Manto g. 84, II aukštas, tel. 8 46 25 99 22).

Bilieto kaina iki spalio 3 d. - 10 Lt, nuo spalio 4 d. - 15 Lt.

Įsigytas čempionato bilietas galios ir "After party" vakarėliui, kuris vyks "Pramogų banko" naktiniame klube "Nesė Relax". Šio vakarėlio pradžia - 23 val.

"Sportas - sveikatos eliksyras"

Tomas KESMINAS, renginio generalinis rėmėjas, sporto klubo "Apelsinas" vadovas
Daugybę metų propaguojame sveiką gyvenimo būdą, skatiname žmones sportuoti, tad šįkart nusprendėme finansiškai prisidėti prie šių varžybų. Norime, kad žmonės pamatytų, kaip gali atrodyti ištreniruoti kūnai. Nesakau, kad taip, kaip atletai, dalyvaujantys varžybose, turi ir gali atrodyti kiekvienas, tačiau sveiko gyvenimo būdo propagavimas: sportas, mitybos derinimas - galėtų tapti kiekvieno žmogaus neatsiejama gyvenimo dalis. Norime žmonėms paaiškinti, kad sportas, judėjimas, fizinis aktyvumas - tai gyvybės, žvalumo eliksyras. Šiuolaikinis gyvenimo tempas ir technologijos skatina žmones mažiau judėti, daugelis net kelis metrus iki parduotuvės važiuoja automobiliu. Turėtume keisti savo įpročius ir gyvenimo būdą. Piliulės, kurios neva lieknina, gerina savijautą ir panašiai net žiūrint televiziją ir nesportuojant, - tai mitas. Nepamirškime, kad patys esame savo sveikatos kalviai, o juk sveikata - brangiausias mūsų turtas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder