Į sporto sales - per internetą

Į sporto sales - per internetą

Jau šią savaitę galutinai turėtų būti baigta sistema, kuria naudojantis internetu bus galima matyti ir rezervuoti Klaipėdos savivaldybės sporto bazes bei užmokėti už jų nuomą.

Jau yra sukurtas interneto puslapis www.sportobazes.lt. Jame vaizdžiai su nuotraukomis išdėstytos Klaipėdos sporto bazės - nuo imtynių, bokso, treniruoklių salės iki teniso, futbolo, krepšinio, badmintono, tinklinio ir gimnastikos. Išsinuomoti galima net Klaipėdos centrinį ar Naikupės gatvėje esantį regbiui pritaikytą stadioną.

Įėjus į puslapį galima pamatyti, kada šiose sporto įstaigose nesportuoja biudžetinių įstaigų sportininkai, ir laisvomis valandomis, susimokėję mokesčius, patvirtintus pagal Klaipėdos savivaldybės tarybos įkainius, į jas gali patekti visi norintieji klaipėdiečiai.

"Į šį puslapį įkėlėme visas savo sporto bazes, tačiau kai kurių sporto bazių įkainiai nėra patvirtinti Klaipėdos savivaldybės tarybos narių, tad prie rezervacijos rašo nulius. Tikimės, kad jau birželį miesto Taryba juos patvirtins", - sakė Klaipėdos sporto bazių valdymo centro (SBVC) vadovas Marius Junokas.

Taip pat į šį interneto puslapį yra įtrauktos ir sportininkų apgyvendinimo paslaugos.

"Pagal nuostatus Savivaldybė apgyvendinti gali tik sportininkus. Tarsimės su teisininkais, kitais specialistais, ar įmanoma, kad esant laisvoms patalpoms už tam tikrą nustatytą mokestį galėtų nakčiai ar kelioms apsistoti ir visi norintieji. Taip pat iškilo klausimas, kas, tarkime savaitgaliais rezervavusiam atrakins sporto bazę. Tam taip pat reikia žmogaus. Šie klausimai dar yra dėliojami, tad sistema dar bus tobulinama, koreguojama. Akivaizdu, kad klaipėdiečiai galės lengviau patekti į sporto bazes. Visi internete matysime sporto salių užimtumo grafiką. Manome, kad ši sistema padės efektyviau išnaudoti Klaipėdos sporto bazes. Kiek žinau, Lietuvoje tokio šiuolaikiško interneto puslapio nėra", - teigė M. Junokas.

PUSLAPIS. Jau artimiausiomis dienomis bus baigtas kurti interneto puslapis www.sportobazes.lt ir jame visi miestiečiai, norintys sportuoti, galės internetu rezervuoti norimą sporto bazę bei atsiskaityti už jos nuomą. Eimanto CHACHLOVO nuotr.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder