Iš Olandijos - su laurais

Iš Olandijos - su laurais

Olandijoje vykusiame atvirame karatė kiokušin čempionate puikiai pasirodė Klaipėdos "Shodan" kovotojai. Mūsų miesto atstovų pavardės skambėjo tarp 250 atletų iš 9 šalių.

Į šias varžybas šodaniečiai keliavo autobusu. Ilga kelionė nesutrukdė klaipėdiečiams pasiekti gerų rezultatų - iškovoti net 9 aukso, 4 sidabro ir 5 bronzos apdovanojimai.

Šįkart po ilgos pertraukos tarp suaugusiųjų jėgas vėl išbandė "Shodan" ir nugalėtojos laurus iškovojo mokyklos instruktorė Asta Dauskurtė.

Tarp pačių jauniausiųjų dalyvių (8-9 m.) kovojusi Marija Sekunda užtikrintai ir efektyviai pirma laiko laimėjo visas savo 4 kovas ir tapo čempione.

Dar aukso medalius skirtingose grupėse iškovojo Tomas Šėmys, Lukas Bučys, Žygimantas Šniaukas, Sergejus Zemlianskis (Sergej Zemlianskij), Dominykas Muntrimas, Ričardas Drugeika bei Maidas Tarvydas.

Sidabro medaliais pasipuošė Vilius Lipnickas, Ugnė Pėlikytė, Gytis Ruzgys ir Nedas Gvezdauskas, o bronzą iškovojo Olegas Zemlianskis (Oleg Zemlianskij), Lijana Apanavičiūtė, Beatričė Vilkaitė, Martinas Kumpis ir Neilas Valantinas.

"Shodan" mokyklos mokytojai Lukas Kubilius ir Viktorija Kubilienė, lydėję vaikus į kelionę, džiaugiasi, kad auga nauja perspektyvių sportininkų karta, o senieji taip pat neatsipalaiduoja ir neapleidžia lyderių pozicijų.

Šios tarptautinės varžybos buvo vertingos ir tuo, kad tai buvo vienas iš pasiruošimo etapų artėjant lapkričio mėnesį Vilniuje vyksiančioms Lietuvos "Siemens" taurės moksleivių finalinėms varžyboms bei Rumunijoje organizuojamam Europos jaunučių čempionatui.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder