Iš Slovakijos - su laurais

Iš Slovakijos - su laurais

Klaipėdos tvirto ir raumeningo kūno puoselėtojai, sporto klubo "Apelsinas" atstovai skynė laurus Slovakijoje, Brusno Kupele mieste, vykusiame fitneso ir kultūrizmo WFF-WBBF pasaulio čempionate bei "Mr. Universe" turnyre.

Klaipėdiečių pavardės skambėjo tarp Lenkijos, Latvijos, Baltarusijos, Ukrainos, Rusijos, Argentinos, Brazilijos ir Slovakijos geriausiųjų atletų.

Planetos pirmenybėse sužibėjo Ieva Griciūtė, dalyvavusi modelių iki 18 metų grupėje ir vyrų kultūrizmo atstovas Laurynas Šiaulys. Jie abu iškovojo bronzos medalius.

Kitą dieną klaipėdiečiai varžėsi "Mr. Universe" turnyre, kuriame dalyvauti teisė suteikta asmeniniu organizatorių kvietimu.

Čia vėl tarp kultūrizmo atstovų laurus skynė L. Šiaulys, iškovojęs antrąją vietą. Taip pat antras liko ir kitas klaipėdietis Aldas Eglynas. Jis varžėsi tarp fitneso iki 18 metų dalyvių.

"Tai buvo aukščiausio lygio čempionatas. Gyvenimo ir maitinimo sąlygos buvo idealios. Gyvenome kurortinio miestelio viešbutyje. Visas išlaidas padengė ir iš viešbučio iki varžybų vietos vežė specialus sportininkams skirtas autobusas. Po varžybų buvo surengtas grandiozinis banketas. Jau galėjome atsipalaiduoti ir atšvęsti savo pergales valgydami vietinių virėjų pagamintą maistą", - džiaugėsi Klaipėdos sporto klubo "Apelsinas" sportininkai.

Treneriai Ramūnas Sendrius, Roberta ir Arvydas Mišeikiai pasidžiaugė, kad jų auklėtiniai planetos pirmenybėse sugebėjo užkopti ant prizininkų pakylos laiptelio.

"Leisime sportininkams šiek tiek atsikvėpti ir prasidės kitas etapas - ruošimės pavasario sezonui. Manau, kad dar ne kartą išgirsime apie mūsų sportininkų pergales pasaulio arenose", - pabrėžė Klaipėdos ekipos treneris A. Mišeikis.

DALYVIAI. Slovakijoje vykusiame čempionate buvo su kuo pasivaržyti - atvyko Lenkijos, Latvijos, Baltarusijos, Ukrainos, Rusijos, Argentinos, Brazilijos ir Slovakijos geriausieji atletai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder