Išrinkite populiariausią 2014 metų Klaipėdos sportininką

Išrinkite populiariausią 2014 metų Klaipėdos sportininką

Dienraštis „Vakarų ekspresas” ir Klaipėdos savivaldybės Sporto skyrius skelbia naują konkursą - populiariausio 2014 metų Klaipėdos miesto sportininko rinkimus. Rezultatus lems ne sporto komisijų ar subjektyvių asmenų nuomonė, o būtent Jūsų, mieli skaitytojai, balsai. Tad raginame aktyviai balsuoti ir išrinkti populiariausią savo miesto sportininką.

Klaipėdos savivaldybės Kūno kultūros ir sporto skyrius, vadovaudamasis sportiniais pasiekimais, jau daugybę metų renka ir prizais apdovanoja geriausius miesto sportininkus. O populiariausio sportininko rinkimai Klaipėdoje iki šiol nebuvo vykdomi, tad „Vakarų ekspresas” imasi tokios iniciatyvos ir sieks užpildyti šią spragą.

Populiariausias 2014-ųjų sportininkas bus apdovanotas ne tik „Vakarų ekspreso”, bet ir Klaipėdos savivaldybės įsteigtais prizais.

Mūsų dienraštis kviečia skaitytojus aktyviai balsuoti iki gruodžio 22 dienos (pirmadienio) 12 val. svetainėje www.VE.lt. Taip pat galite užpildyti dienraščio puslapiuose spausdinamą kuponą ir atnešti jį į „Vakarų ekspreso” redakciją (M. Mažvydo al. 3, Klaipėda) arba į „Vakarų ekspreso” skyrių PC „Akropolis” (Taikos pr. 61, Vokiečių al., prie centrinio įėjimo).

Beje, sumuojant balsavimo rezultatus vienas balsas, atiduotas kuponu, prilygs 10 internetinių balsų. 2014 metų populiariausio Klaipėdos miesto sportininko rinkimų nugalėtojas paaiškės gruodžio 23 dieną (antradienį).

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder