Jonas Kazlauskas neatsisakys padėti Arvydui Saboniui

Jonas Kazlauskas neatsisakys padėti Arvydui Saboniui

Vienas geriausių visų laikų Lietuvos krepšinio trenerių Jonas Kazlauskas piktinasi, kad jo vardas yra minimas žaidžiant užkulisinius žaidimus.

„Nežinau jokio vadinamojo trenerių dešimtuko“, – basketnews.lt teigė buvęs Lietuvos rinktinės strategas.

Į Lietuvos krepšinio federaciją (LKF) kritikuojantį trenerių dešimtuką kartu su Rimu Kurtinaičiu, Šarūnu Marčiulioniu, Tomu Pačėsu ir kitais J.Kazlauskas buvo įtrauktas dienraščio „Lietuvos rytas“ publikacijoje.

„Su tais vyrais po olimpinių žaidynių kalbėjausi telefonu ir daugeliui jų išsakytų minčių pritariu, bet noriu kalbėti pats už save. Nenoriu, kad už mane kalbėtų kiti“, – pabrėžė J.Kazlauskas.

Jis pridūrė tikintis, kad jo santykiai su LKF tik gerės. „Iki to laiko, kol į federaciją atėjo Arvydas Sabonis, mūsų santykiai buvo jokie. Atėjus Arvydui jie, manau, keisis. Sabonis yra asmenybė ir jeigu jis manęs prašys kokios nors pagalbos, niekada neatsisakysiu padėti ar patarti“, – kalbėjo J.Kazlauskas.

Tuo tarpu LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas įžvelgė sąmokslą. „Visos nuomonės, taip pat ir negatyvios, yra vertinamos. Aišku, norėtųsi, kad kritika būtų konstruktyvi, tačiau žvelgiant į pastaruosius dvejus metus, kritikos sulaukiame iš dviejų žmonių ir visuomet per tą pačią žiniasklaidos priemonę. Peršasi mintis, kad tai yra daroma tendencingai, siekiant kažkokių interesų“, – basketnews.lt sakė M.Balčiūnas.

 

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder