"Judriojoje mugėje" - sportininkų sėkmės istorijos

Šeštadienį Malūno parke vyksiančiame renginyje "Judrioji mugė" klaipėdiečiai ir miesto svečiai turės išskirtinę galimybę iš arčiau susipažinti su daugiau nei 40 sporto šakų, taip pat daugybe užimtumo būrelių ir akis į akį pabendrauti su Klaipėdos sporto žvaigždėmis.

Pats renginys prasidės nuo 10 val, o nuo 11.50 val. didžiojoje scenoje vyks diskusija "Sportininko sėkmės istorija".

Joje dalyvaus olimpietis, 2012 m. Europos treko čempionato bronzinis prizininkas, prieš kelias dienas Jonavoje Lietuvos dviračių plento čempionu tapęs Gediminas Bagdonas ir daugkartinis Lietuvos ir Baltijos šalių bėgimo čempionas, rekordų autorius, Europos krosų dalyvis Benediktas Mickus. Pastarojo Klaipėdos lengvosios atletikos mokyklos auklėtinio iškovotų trofėjų lentynoje - per 200 medalių ir apie 30 taurių.

Šios Klaipėdos sporto žvaigždės papasakos apie savo sportinį kelią, vis dar rusenantį pergalių alkį ir atskleis daug įvairių įdomių savo gyvenimo detalių.

"Judriojoje mugėje" sportinis judėjimas Malūno parke virs nuo 10 iki pat 17 val.

"Vakarų eksprese" jau rašėme, kad lankytojų lauks išskirtinė programa, kuri neleis nuobodžiauti visą dieną: bus galima išbandyti sporto šakas, susipažinti su būreliais, pabendrauti su jų treneriais ar vadovais, sudalyvauti dirbtuvėse, įvairiose edukacijose bei konkursuose.

Taip pat pamatyti sporto kolektyvų parodomąsias programas bei laimėti prizų renginio metu organizuojamose varžybose.

"Vienintelis ir išskirtinis sporto renginys šeimoms "Judrioji mugė" jau antrus metus vienija jėgas su didžiausia Lietuvoje būrelių ir užimtumo muge "Z vaikai" tam, kad pasiūlytų daugiausia veiklų, skirtų kryptingam mokslo metų užimtumui", - sakė vienas iš renginio organizatorių, laikinai Klaipėdos lengvosios atletikos mokyklos direktoriaus funkcijas atliekantis Darius Raišutis.

Renginio metu vyks Šeimų sporto šventė, tad organizatoriai kviečia aktyviai dalyvauti visas šeimas.

Tėveliai turės galimybę dalyvauti net 6 nemokamuose seminaruose ypač aktualiomis temomis, vyks daug įvairių rungčių mažiesiems ir šeimos nariams.

Pabrėžiama, kad renginys žiūrovams ir dalyviams - nemokamas.

Organizatoriai akcentuoja, kad dalyviai su savimi privalo turėti veidą dengiančias kaukes ir laikytis su COVID-19 susijusių saugumo instrukcijų.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder