K. Bryantas: "Užsičiaupkite visi ir leiskite mums dirbti"

K. Bryantas: "Užsičiaupkite visi ir leiskite mums dirbti"

Dešimt pralaimėjimų paeiliui patyrusios Los Andželo „Lakers“ ekipos lyderis Kobe Bryantas įsitikinęs, kad iškovoti penki NBA čempiono žiedai jam leidžia sakyti tai, ką jis nori, - skelbia portalas "basketnews.lt".

„Laimėjau, todėl galiu liepti žmonėms užsičiaupti, – kritikus tildė Bryantas. – Treneriui Mike'ui Brownui per sunku tai pasakyti, todėl kalbu už jį. Užsičiaupkite visi ir leiskite mums dirbti.“

Nė vienos pergalės neiškovoję Los Andželo krepšininkai pralaimėjo aštuonis kontrolinius susitikimus ir du reguliariojo sezono mačus.

„Aplink vien kvailos kalbos: „Leiskite Steve'ui Nashui varytis kamuolį ir sukurti visiems galimybes pelnyti taškus... Leiskite Dwightui Howardui žaisti po krepšiu... Leiskite man...“ Nenoriu sakyti, kad tai idiotiška, bet arti to“, – paklaustas apie sirgalių patarimus pareiškė K. Bryantas.

Anot krepšininko, buvęs komandos vairininkas Philas Jacksonas taip pat visiems lieptų užsičiaupti. Tuo tarpu „Lakers“ vyriausiasis treneris M. Brownas prašo kantrybės.

„Tai yra baimė, kadangi Phillas laimėjo, o Mike'as ne. Svarbiausia laikytis savo filosofijos. Man juokinga klausyti žmonių argumentų. Daug jų kritikavo ir Jacksono žaidimą puolant. Klausdavo, ką jis daro? Bet mes laimėjome daug čempionatų, kai reikėjo išmokti sudėtingai pulti“, – tvirtino K. Bryantas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder