Karantinas žadina sportininkų išmonę

Karantinas žadina sportininkų išmonę

Kol pasaulį yra sukaustęs karantinas ir jaunieji sportininkai daugiausiai treniruojasi namuose, bandoma ieškoti įvairių treniravimosi formų, atrakcijų ir net konkursų nuotoliniu būdu. Šįkart savo išmone pasižymėjo Klaipėdos "Viesulo" sporto centro gimnastės.

Buvo suorganizuotas nuotraukų konkursas "Aš - gimnastika - gamta". Visos šalies jaunosios gimnastės galėjo siųsti nuotraukas, kuriose atsispindėtų gimnastika gamtos apsuptyje. Buvo vertinamas originalumas, sportiškumas ir sumanumas.

Šio konkurso idėjos autorė "Viesulo" sporto centro meninės gimnastikos trenerė Renata Tankevičienė "Vakarų ekspresui" sakė, kad savo nuotraukas siuntė beveik pusšimtis Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos jaunųjų gracijų.

"Džiugu, kad gimnastės džiugiai sureagavo į šį konkursą ir noriai dalyvavo. Nuotraukas vertino 13 nepriklausomų ekspertų iš Kauno, Vilniaus ir Klaipėdos. Mūsų miesto komisijos narių gretose buvo du "Viesulo" sporto centro atstovai - direktorius Edmundas Klimas ir jo pavaduotoja Elina Pozingienė. Kiekvienas iš komisijos narių galėjo atiduoti savo balsą už labiausiai patikusią nuotrauką", - pasakojo R. Tankevičienė.

Daugiausia balsų surinko klaipėdietės Gretos Bružaitės nuotrauka "Horizontas", kurioje Baltijos jūros pakrantėje užfiksuotos dvi į orą pakilusios sportiškosios gimnastės.

Vienodai balsų surinko ir paštomatu iškovotus medalius bei prizus gavo kaunietė Gerda Girdauskaitė už nuotrauką "Mėlynoji paukštė", klaipėdietė Gustė Kiaupaitė už nuotrauką "Rožinės svajonės", Kauno sportininkė Eva Dovidonytė už nuotrauką "Skrendu kartu su vėju", klaipėdietė Karina Kazlauskaitė už nuotrauką "Baltijos jūra" ir dar viena mūsų miesto atstovė Selija Jafišova už nuotrauką "Mažoji Mary Poppins".

PER PLAUKĄ. Arti nugalėtojos buvo klaipėdietė Gustė Kiaupaitė su nuotrauka "Rožinės svajonės".

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder