Klaipėdiečiai apgynė čempionų vardą

Klaipėdiečiai apgynė čempionų vardą

Klaipėdos jaunimas, propaguojantis gatvių šokius, antrus metus iš eilės gali pasigirti pasaulio čempionų vardais.

Austrijoje, Graco mieste, vykusiame pasaulio hiphopo, "breakdance" ir "electric boogie" čempionate klaipėdiečių šokių kolektyvo "Intrus" nariai Kristijonas Gukauskas ir Tomas Gavelis atkaklioje kovoje vienu tašku aplenkė Slovėnijos šokėjus ir tapo pasaulio čempionais.

Šis duetas čempiono titulą laimėjo "electric boogie" vaikų kategorijoje. Prieš metus Vokietijoje vykusiame pasaulio čempionate K. Gukauskas ir Romanas Andrejevas toje pačioje kategorijoje taip pat buvo laimėję auksą.

Kitas "Intrus" duetas Augustė Jonikaitė ir Mėja Vintaitė Austrijoje vaikų kategorijoje laimėjo 5-ą vietą. Armandas Vaičikauskas su Džiugu Babensku Electric "boogie juniors duo" kategorijoje liko 12-oje vietoje.

Pasaulio čempionatas Austrijoje buvo didžiausias tarptautinės šokių federacijos IDO istorijoje - jame dalyvavo per 4 000 šokejų iš 35 pasaulio šalių.

Prieš metus Vokietijoje, Bochumo mieste, vykusiame pasaulio čempionate "Intrus" šokėjai laimėjo 1-ą ir 3-ią vietas. "Intrus" kolektyvas savo sąskaitoje jau turi 4 pasaulio ir 2 Europos čempionų titulus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder