Klaipėdietis žibėjo Rusijoje

Klaipėdietis žibėjo Rusijoje

Rusijoje vykusiame atvirame Kaliningrado srities MMA čempionate, kuriame varžėsi per 100 dalyvių, žibėjo klaipėdietis Raimondas Zeniauskas. Šis Ernesto Slavinsko auklėtinis iškovojo bronzos medalį tarp mėgėjų.

MMA braziliško džiu-džitsu kovos klubo "Lutador Klaipėda" kovotojas varžėsi tarp svorio iki 70 grupės atletų.

Klaipėdietis jau pirmose dvikovose visus nustebino itin gražia kovos technika - dvi pirmas kovas baigė anksčiau laiko, vienoje iš jų vos per 17 sekundžių smaugimo veiksmu privertė pasiduoti šių varžybų favoritą iš Dagestano.

Itin daug diskusijų sukėlė pusfinalio kova, kurioje klaipėdietis visų nuostabai abejotinu teisėjų sprendimu buvo pripažintas pralaimėtoju. Tai sukėlė daug žiūrovų šūksnių ir švilpimų.

Nepatekęs i finalą Raimondas kovojo dėl trečiosios vietos ir čia teisėjų sprendimu jau buvo pripažintas nugalėtoju.

"Teisėjai ir vėl norėjo "pasistengti" su savo sprendimais, tačiau reikia padėkoti varžybų organizatoriui Jevgenijui Bochanui už sąžiningumą. Jis privertė teisėjus paskelbti Ramondą Zeniauską trečios vietos laimėtoju", - situaciją komentavo E. Slavinskas, kuris neseniai Klaipėdoje (Statybininbkų pr. 2 A, Eduardo Balsio menų gimnazijoje) atidarė naują MMA ir braziliško džiu-džitsu kovos klubą "Lutador Klaipėda".

Šis kovos klubas yra Roger Gracie Lietuvoje šeimos narys.

"Lietuvoje lankęsis Roger Gracie, seminarų metu įvertinęs mūsų patirtį ir pasiruošimą, nutarė suteikti šiam klubui teisę vadintis garbingu savo akademijos vardu. Tai yra didelė garbė ir taip pat didelis įpareigojimas tęsti Gracie šeimos mokymą ir laikytis aukščiausių mokymo standartų prižiūrimiems pasaulinio lygio brazilų džiu-džitsu meistrų", - džiaugėsi E. Slavinskas.

Patyręs treneris, kuris ir pats kaunasi kovos ringuose E. Slavinskas į klubą priima naujus narius.

"Laukiami ir pradedantys, ir patyrę sportininkai. Noriu pasidalinti savo patirtimi", - teigė daugkartinis MMA tarptautinių turnyrų dalyvis ir nugalėtojas E. Slavinskas.

Visi norintys lankyti užsiėmimus gali skambinti telefonu: 8 610 05301. Daugiau informacijos galima sužinoti apsilankius klubo interneto svetainėje: www.mma-klaipeda.lt.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder