Klaipėdoje - ketvirtasis "Profi box" turnyras

Klaipėdoje - ketvirtasis "Profi box" turnyras

Trečiadienį (sausio 26 dieną) 19 val. Klaipėdos "Honolulu" boulinge-sporto bare organizuojamas jau ketvirtasis Lietuvos profesionalaus bokso lygos organizuojamas "Honolulu profi box" turnyras.

Šįkart Klaipėdos kovinio sporto mėgėjai galės grožėtis Liepojos, Kretingos, Vilniaus, Kaliningrado ir Klaipėdos atletų dvikovomis.  

"Honolulu" boulinge-sporto bare kausis ne tik profesionalūs boksininkai, bet ir vyks kikbokso (pagal K-1 taisykles) ir MMA (Mixed Martial Arts, labiau žinomos kaip kovos be taisyklių) dvikovos.

Į ringą kils žinomi Klaipėdos kovinio sporto atstovai: daugkartiniai Lietuvos ir įvairių tarptautinių turnyrų nugalėtojai Kirilas Pšonko ir Tadas Jonkus bei sparčiai karjeros laiptais kylantis Arvydas Trizno.

Būtent vakaro vinis bus klaipėdiečio K. Pšonko ir Lietuvos bokso čempiono kretingiškio Alekso Vaselio dvikova pagal bokso taisykles.

"Pažadu, kad ne ką mažiau intriguojančios bus ir kitos dvikovos. Pasikvietėme tituluotų varžovų. Tegul lieka intriga, žiūrovai viską pamatys atėję į turnyrą", - kalbėjo vienas iš varžybų organizatorių Dmitrijus Baranovskis.

Vakaro metu numatomos 9 kovos.

Išankstinės bilietų kainos - nuo 20 Lt.

Bilietus įsigyti galima "Honolulu" boulinge (Amberton Klaipėda viešbutis, K centras, Naujojo Sodo g. 1). Bilietų rezervacija tel. (+370 46) 229999.

Bilietų skaičius ribotas, tad norintieji patekti į turnyrą turėtų paskubėti juos įsigyti.

Renginio organizatoriai:

Lietuvos profesionalaus bokso Lyga (LPBL) - jauna ir ambicinga individualaus kontaktinio sporto šakas jungianti organizacija, uostamiestyje 2002 m. vykusių "Ringo riterių" turnyrų rengėja ir idėjų tęsėja. Šiais metais LPBL įstojo į Europian Boxing Union (EBU) ir įgijo išskirtines teises Lietuvoje atstovauti šią seniausią (nuo 1910 m.) ir autoritetingiausią Europoje bokso organizaciją, vienijančią profesionalius boksininkus iš 42 Europos šalių.

Boulingas-sporto baras "Honolulu" - tai laisvalaikio, sporto ir pramogų klubas, vienijantis ne tik boulingo profesionalus ir mėgėjus, bet ir aktyviai remiantis kitas sporto šakas. Biliardo, smiginio, stalo futbolo žaidėjai mielai renkasi šį laisvalaikio klubą. Futbolo ir krepšinio sirgaliai jau tradiciškai renkasi stebėti čempionatų transliacijų per didžiulį ekraną ir daugybę televizorių būtent "Honolulu" boulinge. Klubo administracija džiaugiasi turėdama unikalias technines galimybes įrengti profesionalų ringą turnyro dalyviams, o žiūrovams užtikrinti maksimalaus sportinio azarto ir laisvalaikio komforto derinį.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder