Klaipėdoje vartus atvėrė naujasis teniso aikštynas

Klaipėdoje vartus atvėrė naujasis teniso aikštynas

Sekmadienį Klaipėdos teniso klubas "Kogas" visus uostamiesčio gyventojus ir miesto svečius kvietė į teniso šventę "Vilties tenisas". Šios šventės metu vartus atvėrė naujasis Klaipėdos Pranciškonų vienuolyno teniso aikštynas.

Šventė prasidėjo žaidimais jauniausiems jos dalyviams. Visi norintys galėjo dalyvauti atviroje teniso treniruotėje "Mano pirmasis bandymas".

Po pietų susirinkusieji kartu siekė masinio teniso kamuoliuko mušimo vienu metu rekordo, o renginį užbaigė teniso profesionalų parodomieji mačai.

"Labai džiaugiamės gražia vienuolių pranciškonų iniciatyva steigti onkologinių ligonių reabilitacijos centrą Klaipėdoje, o kartu su juo sporto bazes, tarp kurių ir naujasis keturių kortų teniso aikštynas“, - teigia Arūnas Grigalauskas, šventę organizuojančio teniso klubo „Kogas“ atstovas.

Anot A. Grigalausko, ši vienuolių iniciatyva ne tik suteikia geresnes sąlygas sveikti ir gydytis onkologinėmis ligomis sergantiems ligoniams, bet ir prisideda prie teniso populiarinimo bei vystymo Lietuvoje.

Visiems teniso šventės dalyviams įteikti atminimo marškinėliai.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder