Klaipėdos stadionas futbolui dar nepasiruošęs

Klaipėdos stadionas futbolui dar nepasiruošęs

Lietuvos futbolo A lygoje šį sezoną rungtyniauja du Klaipėdos klubai, tačiau uostamiesčio stadione komandos žaisti vis dar negali. Aptverta ir treniruotėms skirta aikštė.

Prieš sezoną kalbėta, kad namų rungtynes "FC Klaipėda" ir "Atlantas" Klaipėdos miesto centriniame stadione žais nuo balandžio pradžios. Dabar - jau balandžio pabaiga, bet komandos svečių komandas priima Gargžduose, o kada žais Klaipėdoje, niekas negali garantuoti.

Po žiemos neatsigaunančio stadiono aikštėje vietoj žalios vejos - pilkas, tarsi gyvulių ištryptas laukas. Bent jau taip atrodė balandžio 20-ąją (žiūrėkite nuotraukų galeriją).

Jame dar tikrai nevyks ateinančio turo A lygos rungtynės, kurias namuose šį šeštadienį žais "Atlantas" - jos ir vėl vyks Gargžduose. Stadiono direktorius Romas Pargaliauskas negalėjo garantuoti, ar stadione bus įmanoma rungtyniauti gegužės 1-ąją: tądien "Atlantas" taip pat turėtų žaisti namuose su "Mažeikiais", gegužės 8-ąją numatytos "FC Klaipėdos" ir "Mažeikių" rungtynės. Ir dėl šios datos - klaustukas.

Pirmasis šiemet Klaipėdos klubų derbis įvyks gegužės 11-ąją. Tada gal jau nereikės važiuoti į Gargždus. Tikėkimės.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder