Klaipėdos "Švyturio" krepšinio mėgėjų lygoje

Klaipėdos "Švyturio" krepšinio mėgėjų lygoje

Dar neseniai skaičiavome pirmąsias mūsų lygos savaitės, o dabar jau drąsiai galime teigti, kad Klaipėdos "Švyturio" krepšinio mėgėjų lyga įsibėgėja. Ir ne bet kaip, o sėkmingai. Žinoma, galima būtų ginčytis – vieniem sekasi geriau, kitiem – prasčiau. Tačiau toks krepšinis, o kamuolys – apvalus.

Šios savaitės apžvalgoje, kuri labiau primena dienoraštį, ar savaitės įvykių prisiminimą, pateikiame ne tik rezultatus, bet ir primename turnyrinės lentelės pozicijas bei patariame varžovams, kurių kiekvienos komandos narių vertėtų pasisaugoti. Tiksliau, pateikiame sąrašą žmonių, į varžovų krepšį primetančių daugiausiai taškų.  

Pirmosiose 11-osios savaitės rungtynėse susitiko „Emvada – Šalna“ su „Liberalų sąjūdžiu“. Po atkaklios kovos aikštelės šeimininkai nugalėjo „Liberalų sąjūdį“ rezultatu 61:56.

„Emvadara – Šalna“ B grupėje užimanti antrąją vietą, yra sužaidusi 10 rungtynių, 9 iš jų buvo iškovotos pergalės. Šioje ekipoje rezultatyviausiai rungtyniauja E. Žukauskas ir O. Kurauskas.

Tuo tarpu „Liberalų sąjūdis“ per 11 sužaistų mačų iškovojo 7 pergales bei patyrė 4 pralaimėjimus. Komandos lyderiai – A. Dobrovolskis ir V. Papreckis.

A grupėje 3-iąją pergalę iškovojo „Nbaworld.lt“ ekipa. Ji svečiuose 74:55 nepaliko šansų „Baldininkui“.

 „Nbaworld.lt“ per 8-erias rungtynes iškovojo 3 pergales bei patyrė 5 pralaimėjimus, o grupėje užima 7-ąją vietą. Lyderiai – E. Paplauskis ir D. Kiminius.

„Baldininkas“ su 4 pergalėmis ir 6 pralaimėjimais yra vienoje pozicijoje aukščiau – 6-ojoje vietoje. Prie lyderių šioje komandoje galima išskirti R. Samulionį ir E. Ruškį.

„Lemminkainen“ turėjo vargo su „Gero sprendimo“ komanda – 74:62.

Be pralaimėjimų lygoje žengiantiems „Lemminkainen“ krepšininkams tai buvo 11-oji pergalė. Rezultatyviausi ekipos nariai – R. Kasparavičius ir A. Zaburas.

Klaipėdos „Geras sprendimas“ B grupėje užima paskutiniąją turnyrinės lentelės vietą. Iš 10-ties sužaistų rungtynių ekipa iškovojo vieną pergalę bei patyrė 9 pralaimėjimus.Sėkmingiausiai komandoje rungtyniauja E. Padavičius ir V. Serapinas.

Paslaugų ir verslo mokyklos „PVM“ auklėtiniai namų aikštelėje turėjo pripažinti Klaipėdos „Valstybinės kolegijos“ pranašumą 74:80.

A grupėje „PVM“ krepšininkai užima priešpaskutiniąją, 10-ąją vietą bei iš 10-ies sužaistų rungtynių yra iškovoję 2 pergalęs. Naudingiausiai šioje komandoje rungtyniauja Regioninės krepšinio lygos, „Tekodos“ komandai atstovaujantis R. Bilertas ir G. Salys.

Klaipėdos „Valstybinė kolegija“ su 5-is pergalėmis bei 4-iais pralaimėjimais užima 4-ąją turnyrinės lentelės vietą. Prie lyderių šioje ekipoje galima išskirti S. Šustavičių ir A. Drakšą.

Po atkaklios kovos Klaipėdos „RBC Manjana“ 77:81 nusileido „Danvitei“. Net 44 taškus šiose rungtynėse nugalėtojams pelnė V. Sokolovas.

„RBC Manjana“ B grupėje su 5 pergalėmis bei 5 pralaimėjimais žengia 5-oje vietoje. Komandos lyderiai – D. Joskautas ir D. Kurmis.

Tuo tarpu „Danvitė“, turinti 6 pergales bei 4 pralaimėjimus yra vienoje pozicijoje aukščiau, 4-oje vietoje. Rezultatyviausiai šioje ekipoje rungtyniauja M. Naudžiūnas ir V. Sokolovas.

Dar vieneriose šios savaitės rungtynėse „Liberalų sąjūdis“ nepaliko šansų „Naftai“ 67:48. Nerezultatyviame mače daugiausiai taškų pelnė „Liberalų sąjūdžio“ krepšininkas V. Papreckis – 21.

„Nafta“ B grupėje iš 10-ies žaistų rungtynių iškovojusi 2 pergales užima 9-ąją vietą. Rezultyviausi – S. Liubickij ir A. Betingis.

„Lemminkainen“ ne vieną, o dvi pergales. Ji svečiuose įveikė „Reluvos“ ekipą.

„Reluva“ su 3 pergalėmis ir 6 pralaimėjimais žengia 6-oje turnyrės lentelės vietoje. Rezultatyvumu šioje ekipoje pasižymi A. Damkus ir R. Preimantas.

Klaipėdos „Baldininkas“ per stebuklą išvengė pratęsimo bei dviejų  taškų skirtumu 85:83 iškovojo pergalę prieš „Translit“. 31 tašką nugalėtojams pelnė E. Ruškys.

„Translit“ A grupėje su 5 pergalėmis bei 4 pralaimėjimais užima 5-ąją vietą. Naudingiausiai jų ekipoje rungtyniauja M. Valaitis ir V. Veckauskas.

Svečiai iš palangos „Lokiai – Ega Group“ ir toliau lygoje išlieka vienintele pralaimėjimo kartėlio nepatyrusia komanda. Šį kartą ji 62:72 įveikė M. Mažeikos treniruojamą „Alnio – Adrijaus“ ekipą.

Pirmoje A grupės turnyrinės lentelės vietoje esančių palangiškių gretose rezultatyviausiai rungtyniauja V. Ruzgaila ir A. Podlinevas.

„Alnis – Adrijus“ komandai tai buvo antrasis pralaimėjimas iš 10-ies žaisrų rungtynių. Turnyrinėje lentelėje 3-ią vietą  užimančiai ekipai daugiausiai taškų pelno N. Jonaitis ir D. Mockus.

Na, o „Baltijos žaibas“ ir toliau išlieka vienintele lygoje ekipa, nepatyrusia pergalės džiaugsmo. Paskutinėse šios savaitės rungtynėse ji 70:44 turėjo pripažinti „Resotos“ pranašumą.

„Resota“, turinti 1-ą pralaimėjimą bei 9 pergales A grupėje žengia antra. Šioje ekipoje derėtų pasisaugoti E. Stanulio bei V. Pažemecko.

Tik 7-erias rungtynes sužaidusiai „Baltijos žaibo“ komandai daugiausiai taškų primeta E. Lesčauskas ir T. Grabauskas.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder